عادی انگاری‌ می‌تواند سبب شیوع سویه‌ی جدیدی از ویروس کرونا شود

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه کرونا همچنان وجود دارد و تمام نشده است، تاکید کرد: این ویروس با تماس نزدیک اوج می‌گیرد و این عادی‌انگاری‌ها می‌تواند سبب شیوع سویه‌ی جدیدی از این ویروس شود.

به گزارش عصر آزادی آنلاین، دکتر سیمین خیاط‌ زاده در خصوص آخرین وضعیت کرونایی استان اظهار کرد: وضعیت کرونایی استان بهتر شده و موارد فوتی پایین‌تر آمده و میانگین آن روزانه کمتر از پنج نفر است.

وی افزود: میزان بستری‌های کرونایی کمتر شده و میانگین به زیر ۵۰ نفر در روز رسیده، همچنین تعداد نمونه‌های مثبت نیز کمتر شده و حدود یک پنجم آنها مثبت می‌شود. وضعیت کرونایی در کشور نیز بهبود یافته است و اکنون هیچ شهرستان قرمزی در استان وجود ندارد، اسکو و بناب آبی و بقیه زرد شده‌اند و چهار شهرستان نیز نارنجی است.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: اگر چنانچه سویه جدیدی از ویروس کرونا ایجاد نشود و مسافرت‌ها، دید و بازدیدها، مراسمات عید نوروز و رعایت پروتکل‌ها و عادی انگاری‌ها تاثیری نگذارند، این روند بسیار عالی است اما در غیر اینصورت شاید وضعیت روبه وخامت رود.

وی همچنین یادآور شد: همواره در تمامی سویه‌ها بعد از اوج‌گیری، افت بیماری اتفاق می‌افتاد و مجدداً به دلیل عدم رعایت پروتکل‌ها و عادی انگاری‌ها، ویروس دوباره اوج می‌گیرد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به آمار واکسیناسیون کرونایی استان نیز بیان کرد: تاکنون ۸۹ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان دز اول، ۸۲.۵ درصد دز دوم و ۵۰ درصد دز سوم را تزریق کرده‌اند و میزان تزریق واکسن در کودکان ۱۲ تا ۱۷ سال بالای ۹۰ درصد اما در کودکان پنج تا ۱۲ سال ۳۷ درصد است که وضعیت خوبی نیست.

وی متذکر شد: مشکل اصلی ما واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۲ ساله است که باوجود بازگشایی مدارس، خانواده‌ها همچنان مقاومت می‌کنند. افرادی هم که دز سوم واکسن کرونای خود را تکمیل نکرده‌اند، توصیه می‌کنیم، حتما تزریق کنند چراکه در موج ششم افرادی که هر سه دز خود را تزریق کرده بودند، مبتلا نشده یا سرپایی بیماری را سپری کردند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.