دختر آذربایجانی ایران با کامیونت های تولید تراکتورسازی تبریز پا به جاده گذاشت؛
کسب و کار با خودروی داخلی در جاده های خارج از کشور
عصرآزادی آنلاین/ سرویس اقتصادی: در حال حاضر تولید کامیونتهای ۶، ۹ و ۱۱ تُنی با انواع کاربریها از جمله آتش نشانی و حمل زباله که مورد توجه شهرداریهای کشور قرار گرفته در شرکت خودروسازان دیزلی گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز صورت می گیرد و ایرانیان به زودی، شاهد تولید خودروی ون در این خط تولید نیز خواهند بود.
به همین مناسبت، اولین بانوی آذربایجانی ایران کلید خودروهای تجاری گروه صنعتی تراکتورسازان تبریز را تحویل گرفت که رئیسجمهور شهید، خط تولید آن را یک سال پیش در تراکتورسازی افتتاح کرده بود.
“سمیرا فتحی وند” متولد دهه ۷۰ شهرستان مرند که از ۴ سال پیش گواهینامه پایه یک رانندگی را اخذ نموده است به عنوان اولین زن مشتاق رانندگی جهت فعالیت در حوزه کسب و کار با خودروهای تجاری گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، کلید خودروی خود را تحویل گرفت.
وی با اشاره به اینکه قبلاً در مسیرهای اروپا و داخلی کار کرده و با خودروهای اف هاش، ۹ تن جک JAK، سوپر مارز SUPERMAZE و غیره تجربه رانندگی داشته ام گفت: با توجه به قابلیتهای خودروهای تولیدی در گروه صنعتی تراکتورسازی و تجاربی که دیگران از رانندگی با این تولیدات داشتند، راغب شدم تا رانندگی با این خودرو را نیز امتحان نمایم.
فتحی وند افزود: خودروهای ۱۱ تنی گروه صنعتی تراکتورسازی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با دارا بودن امکانات لازم جهت رانندگی راحت و امن، در مسیرهای داخلی و خارجی مشتریان زیادی جهت استفاده برای حمل و نقل بار دارند.
این راننده جوان با اشاره به اینکه از ۹ سالگی رانندگی را شروع کرده و بسیار علاقه مند به این کار بودم اضافه کرد: در طول جاده و در تنهایی مطلق به آرامش می رسم و خانوادهام در انتخاب این کار به عنوان شغل اصلی همراهی کرده و حق انتخاب را به خودم واگذار نمودند و همچنین کسانی هم که در مسیرهای کاری خود روزانه با آنها سر و کار دارم چه در خارج از کشور و بخصوص در داخل، عزت و احترام خاصی به من و همکارانم به عنوان یک رانتده خانم قائل هستند.
گفتنی است خط تولید خودروهای تجاری شرکت خودروسازان گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز در سال ۱۴۰۲ و با حضور رئیس جمهور شهید و با ظرفیت تولید ۵ هزار دستگاه راه اندازی شد و برنامه تولیدی این مجموعه برای سال ۱۴۰۳ نیز یکهزار دستگاه در نظر گرفته شده که متأسفانه به دلیل موانع ارزی و عدم تخصیص ارز موردنیاز صرفاً ۲۵ درصد از برنامه تولید خودروهای تجاری این شرکت تا به امروز محقق شده و تلاشها برای تحقق هدف اصلی ادامه دارد.