چهارمین کاروان تجهیزات آموزشی و هنرستانی به مناطق محروم استان ارسال گردید؛

توزیع ۸۱ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی در مدارس آذربایجان شرقی

عصرآزادی/ سرویس فرهنگی: همزمان با سراسر کشور به صورت ارتباط زنده تصویری با مقام عالی وزارت آموزش و پرورش در استان خراسان رضوی و با حضور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، چهارمین کاروان تجهیزات آموزشی و هنرستانی راهی نواحی و مناطق مختلف این استان شدند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی جزئیات ارسال چهارمین کاروان تجهیزات آموزشی و هنرستانی به نواحی و مناطق استان را تشریح کرد و گفت: امروز به یُمن تلاش های شبانه روزی همکارانم در اداره کل نوسازی مدارس استان، چهارمین کاروان تجهیزات آموزشی و هنرستانی تقدیم به شهدای استان، به نواحی و مناطق آذربایجان شرقی راهی شد.
“فرهاد فرهودی” با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تجهیزات آموزشی و هنرستانی با اعتباری بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان به نواحی و مناطق آموزشی استان آذربایجان شرقی ارسال گردیده است افزود: ۲۰ میلیارد تومان از این تجهیزات در قالب ۱۵ کامیون از محل انبار اداره کل نوسازی مدارس استان در قالب کاروان تجهیزات آموزشی به مناطق مختلف استان به ویژه مناطق محروم ارسال گردید.
وی با بیان این که در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی بر این باوریم که تقویت فنی و تخصصی هنرستان های کشور و استان، نقطه عطفی برای ترسیم آینده ای درخشان برای کشور و  استان است اضافه کرد: تربیت دانش آموزانی شکوفا و با فرهنگ و توانمند از لحاظ فنی، می تواند در کاهش مشکلات اشتغال و آینده اقتصادی کشور بسیار موثر واقع شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در پایان بیان کرد: امیدواریم با ارسال این تجهیزات و ادامه این روند، شاهد کاهش مشکلات تجهیزاتی اداره کل آموزش و پرورش استان و مدارس باشیم که همه این اقدامات در سایه تلاش های همکارانم در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان موثر خواهد بود چرا که این سنگر سازان بی سنگر، به صورت شبانه روزی و گمنام در عرصه مدرسه سازی تلاش می کنند.
ارسال یک پاسخ