سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تاکید کرد؛

نقش بی بدیل هنرجویان هنرستانهای کشاورزی در پیشرفت بخش کشاورزی

عصرآزادی آنلاین/ سرویس شهرستانها: سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برای حل مشکلات کشور باید کارشناسانی را پرورش دهیم که علاوه بر دانش تئوری، مهارت کافی را داشته باشند تا به صورت عملی امورات بخش کشاورزی را انجام دهند.
شهرام شفیعی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید 1404-1403 در هنرستان کشاورزی تبریز که محل تحصیل وزیر جهاد کشاورزی بوده حضور یافت و در جمع دانش آموزان و معلمان این مدرسه با تبریک هفته وحدت افزود: تعداد هنرجویان رشته های کشاورزی در این هنرستان امیدوار کننده است.
وی ادامه داد: رشته کشاورزی در هنرستان ها یکی از بهترین رشته‌هاست و در جامعه بایستی مهارت‌گرایی جای مدرک گرایی را بگیرد تا هنرجویان این رشته به عنوان آینده سازان کشور نقش موثری در پیشرفت بخش کشاورزی ایفا کنند.
شفیعی اظهار کرد: سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی می‌تواند با شرکت های دولتی و خصوصی بزرگ بخش کشاورزی وارد مذاکره شود تا هنرجویان در طول سال تحصیلی آموزش های عملی لازم را در این محیط ها ببینند.
وی بیان کرد: در سطح آذربایجان شرقی بخش کشاورزی دارای ظرفیت‌های زیادی است اما با توجه به محدودیت منابع آب و خاک، در تولید محصولات از نظر کمی و کیفی مشکلاتی نیز وجود دارد.
شفیعی تاکید کرد: یکی از مشکلات بخش کشاورزی استان، فرونشست زمین در شهرستان‌های مرند و شبستر است و ضرورت دارد توسعه بخش کشاورزی به صورت عمودی اتفاق بیافتد کمااینکه تغییر کاربری‌های غیرمجاز و خرد بودن قطعات نیز مشکل دیگر است لذا برای توسعه بخش کشاورزی، نیاز داریم فناوری های جدید را به عرصه و بستر تولید ببریم و بهره وری را در این بخش ارتقا دهیم.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه وظیفه وزارت جهاد کشاورزی تامین غذای سالم و کافی برای مصرف کنندگان است گفت: آذربایجان شرقی دارای یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار اراضی است و ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود که ۵۶ درصد کشاورزی استان مربوط به زراعت، ۲۴ درصد باغات و ۲۰ درصد نیز دام و طیور و شیلات است.

◾️هنرستان کشاورزی تبریز تاثیر مثبتی در فارغ التحصیلان متخصص دارد

مدیر هنرستان کشاورزی تبریز نیز در این مراسم گفت: در این هنرستان ۷۵۰ هنرجو در رشته های مختلف کشاورزی از جمله زراعت، دامپروری، صنایع غذایی، ماشین آلات کشاورزی و غیره مشغول به تحصیل هستند.
بهروز ابراهیمی افزود: همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با هنرستان کشاورزی می تواند باعث مهارت آموزی بیشتر هنرجویان شده و تاثیرات مثبتی در آموزش و پرورش افرادی متخصص و با مهارت داشته باشد.
شایان ذکر است هنرستان کشاورزی تبریز، محل تحصیل غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهادکشاورزی دولت چهاردهم است که در رشته کشاورزی تحصیل خود را در آن ادامه داده و اولین هنرآموزی بوده که پس‏ از سالها از این هنرستان به دانشگاه راه پیدا کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.