یادداشت / سرمست؛ گزینه برتر استانداری آذربایجان‌ شرقی

عصرآزادی آنلاین،  ساناز شهابی/ فعال رسانه ای آذربایجان شرقی
انتخاب استاندار جدید برای آذربایجان‌ شرقی به یکی از مباحث داغ این روزها تبدیل شده است. هر کس با توجه به جناح یا تفکرات سیاسی و بعضاً ارتباطات خود، سعی دارد گزینه مورد نظر خود را برای استانداری آذربایجان‌ شرقی معرفی کند.
شاید بد نباشد در این شرایط که هر کس دنبال منافع خود است، دست به دامان هوش مصنوعی شویم تا بهترین گزینه را بدون در نظر گرفتن حُب و بغض و تنها بر اساس معیارها و سوابق اجرایی افراد معرفی کند.
برای تحلیل و انتخاب بهترین گزینه برای استانداری آذربایجان‌ شرقی بر اساس سوابق افراد به عواملی نظیر تجربه اجرایی، آشنایی با منطقه، تخصص در مدیریت و توانایی حل مسائل اقتصادی و اجتماعی را در اختیار هوش مصنوعی قرار دادیم که نتیجه چنین شد؛
بهرام سرمست، متولد بناب، دکترای علوم سیاسی؛ استاد دانشگاه و دارای سابقه فعالیت در سطوح مدیریتی و سیاسی مختلف در وزارت کشور، فرمانداری‌ها و استانداری‌ها… استاندار قم از سال ۱۳۹۷ و تجربه مدیریت در استان‌های مهم مانند تهران و آذربایجان‌ شرقی را داراست.
او تجربه گسترده‌ای در حوزه سیاست گذاری، انتخابات و تقسیمات کشوری دارد و با فرهنگ و مسائل سیاسی آذربایجان‌شرقی آشنا است.
همچنین به دلیل تجربه مدیریتی خود در آذربایجان‌ شرقی از قبیل مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری و سرپرستی فرمانداری تبریز و نیز ارتباطات علمی‌ اش می‌ تواند گزینه‌ای قوی باشد.
محمد کلامی، دارای سابقه در کمیته امداد و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌ شرقی… بیشتر در حوزه اقتصادی و رفاهی فعالیت داشته و با مسائل اقتصادی و اجتماعی آذربایجان‌ شرقی آشناست. با توجه به شرایط اقتصادی موجود، یک فرد با تخصص در مدیریت اقتصادی ممکن است برای مدیریت این استان صنعتی مفید باشد هرچند سوابق او به نسبت بهرام سرمست، کمتر متنوع بوده و منتسب به مدیریت دولت سیزدهم و جناح اوصولگراست اما شناخت محلی قوی دارد.
مرتضی محمدزاده، متولد خوی، دارای دکترای روابط بین‌ الملل و سابقه فعالیت در حوزه‌های سیاسی و اجرایی در استانداری آذربایجان‌ شرقی است.
تجربه فرمانداری، مدیریت سیاسی و انتخابات نشان از توان مدیریتی او داردکاما سابقه او بیشتر متمرکز بر امور داخلی و روابط بین‌ الملل است که این امر می‌ تواند بهبود روابط خارجی و اقتصادی آذربایجان شرقی را تقویت کند.
جواد آقازاده، متولد اورمیه، متخصص حوزه بهداشت و درمان و دارای تجربه مدیریتی در وزارت بهداشت است، به دلیل سابقه طولانی اش در مدیریت سیستم‌های درمانی و آموزش عالی، گزینه‌ای مناسب و برجسته در حوزه‌های علمی و بهداشتی است اما سابقه مدیریتی او بیشتر متمرکز بر بهداشت بوده و ممکن است چالش‌های استانداری آذربایجان شرقی فراتر از حوزه تخصصی‌ اش باشد.
در تحلیل نهایی می توان اینگونه استنباط کرد که “بهرام سرمست” به دلیل تنوع در سوابق اجرایی، علمی و مدیریتی و همچنین تجربه مدیریت در استان های آذربایجان شرقی و قم، می‌ تواند گزینه مناسبی برای تصدی استانداری آذربایجان شرقی باشد.
ارسال یک پاسخ