رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر تبریز در جمع خبرنگاران تاکید کرد؛
بعضاً در خفا کار می کنند و شورا را دور می زنند!
عصرآزادی آنلاین/ شهرام صادق زاده: دهمین نشست “روح الله رشیدی” عضو شورای ششم شهر تبریز با اصحاب رسانه در روز ١٨ مهر ۱۴۰۳ در حالی برگزار شد که شاید بتوان گفت این عضو شورا به تنهایی، بار سنگین پاسخگویی اعضا و هیئت رئیسه سه ساله دوره ششم را بر دوش می کشد.
در حقیقت، در مدت سه سالی که از فعالیت شورا سپری شده است، شهرام دبیری، رسول برگی و جدیداً غلامرضا احمدی به ریاست دوره ششم تکیه کرده اند اما هیچکدام از آنها موفق به برگزاری حتی یک جلسه برای شفاف سازی مسائل و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران نشده اند و از این حیث، روح الله رشیدی یک تنه به تنویر افکار عمومی می پردازد.
رئیس کمیسیون عمران، ترافیک و حمل و نقل در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه هیچ درآمدی به جز شورا ندارم گفت: در رابطه با مسائل مالی کاملاً شفاف هستم و هیچ موسسه پژوهشی شخصی ندارم هرچند چند بار سعی کرده ام این کار را انجام دهم اما فرصت نکرده ام.
روح الله رشیدی با بیان اینکه در کمیسیون عمران ۳۴ جلسه برگزار شده است افزود: در این کمیسیون مسائل اساسی همچون مترو، ترافیک، آسفالت، اتوبوسرانی و غیره مورد بررسی و اجرا قرار گرفته است اما ترافیک از جمله مسائل پرچالش بوده که همواره به آن تمرکز کردهام.
وی اضافه کرد: چهارمین سالی است که در مرکز پژوهش های شورا حضور داشته و سعی کردهایم طرحهای پژوهشی خود را به صورت شفاف در اختیار عموم قرار دهیم لذا در حال حاضر بیش از ۱۰۰ طرح پژوهشی در دست اجراست اما در حوزههایی مانند فساد شهری و محیط زیست ضعف داریم که میتوانستیم بهتر از وضعیت کنونی عمل کنیم.
رشیدی ادامه داد: غیر از طرحهای پژوهشی، گزارشهای تخصصی نیز در خصوص مسائل شهری منتشر کرده و در اختیار اعضای شورا قرار میدهیم.
رئیس کمیسیون عمران، ترافیک و حمل و نقل شهری شورای ششم شهر تبریز در خصوص جزئیات ترافیک شهر تبریز تاکید کرد: برای ترافیک سطح شهر حرف زیاد است؛ اوایل شورای ششم، شرکت واحد اتوبوسرانی طبق قانون تجارت یک شرکت ورشکسته بود اما با اقداماتی که در این حوزه صورت گرفت شاهد بهبود این وضعیت شده ایم، تغییر کاربری ها بدون بررسی جوانب محیطی یکی دیگر از عوامل اصلی ترافیک شهر تبریز است.
این عضو شورای ششم شهر تبریز در خصوص آخرین وضعیت مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز خاطرنشان کرد: ۶۴۲ ملک در ۴۵ متری انقلاب تملک می شود و تعطیلی اخیر پروژه بخاطر نواقصات شبکه برق و آب و فاضلاب در این مسیر است به طوری که ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه صرفاً برای تکمیل شبکه آبفا این مسیر نیاز است و در این راستا پیگیری هایی صورت گرفته است.
وی در خصوص حواشی موجود در ششمین دوره شورای شهر تبریز اظهار کرد: طبیعتاً هر مجموعهای دارای حواشی مختص به خود است، این حواشی با بازتاب خبری خبرنگاران نیز ضریب میگیرد، حتی جلسه تجلیل از آتش نشانان که هفته گذشته برگزار شد موجب گردید تا مسائل و چالشهای آتش نشانان در حاشیه قرار گرفته و تنش اعضا در صحن علنی بازتاب پررنگ تری داشته باشد.
رشیدی ابراز کرد: بنده در خصوص موضوعات شخصی که صحبت شده است در صحن علنی کلمهای نگفته و از تریبون عمومی برای دفاع شخصی خود استفاده نکردهام و علاقهای هم برای استفاده شخصی از این تریبون ندارم.
وی در مورد حواشی باغ گلستان از اینکه بعضاً در خفا کار را پیش برده و شورای شهر را دور می زنند اظهار تاسف کرد و توضیح داد: در خصوص قطع درختان باغ گلستان موضع خود را اعلام کرده و گفتیم که مشکل ما با نیروی انتظامی نیست و یک موضوعی بین شورا و شهرداری است که متاسفانه هیچگونه مجوزی از شورا برای واگذاری این زمین اخذ نکرده است!
این عضو شورا ادامه داد: آقای هوشیار به عنوان شهردار تبریز هیچ جوابی به ما نداده و حق اطلاع به شورا را لازم نداستند، در جلسه مربوط به این قضیه نیز میکروفون را خاموش کرده و توضیحاتی دادند و رد شدند و پس از آن هیچ جلسه ای در این رابطه با شورا نداشته اند.
رشیدی با اشاره به اینکه هیچ سوالی را بی پاسخ نمیگذارد افزود: شاید پاسخم باب میل برخی ها نباشد اما بی جواب نمیماند، هیچگونه درآمدی از جای دیگر ندارم، تمام درآمدم از جلسات شورا بوده و در مدت خدمت خود به شورای شهر تبریز، هیچ پروژه شخصی را قبول نکرده و از امکانات موجود در شورا استفاده شخصی نکردهام.
وی درباره آخرین وضعیت پروژه های نیمه مشارکتی نیز گفت: تفاهم های اولیه ای در مورد برخی از پروژه های نیمه مشارکتی صورت گرفته است اما پیشرفتی نداشته اند و برخی از آنها به کمیسیون ماده ٣٨ ارجاع شده است.
رشیدی با اشاره به سیستم پارک حاشیه ای آذرپارک و جایگزینی آن با اپلیکیشن Tabriz App تبریز اپ نیز توضیح داد: سماجت و پافشاری شورای شهر باعث شد تا آن سیستم پارک حاشیه ای جمع آوری شود و طرح جدید نیز اکنون در دست شهرداری تبریز بوده و در مرحله خوداظهاری قرار دارد.
رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر تبریز با اشاره به مسائل شرکت تدبیر اندیش توضیح داد: به شرکت تدبیر اندیش رای نداده ام، اتفاقاتی که قرار بود بیفتد تاکون نشده است و مناقصه جدید علیرغم تاکید شورا که قرار نبود صورت بگیرد از سوی شهرداری صورت گرفته است.
وی در پاسخ به لزوم فیبر نوری در سطح شهر تبریز تاکید کرد: موضوع فیبر نوری ضرورت تبریز است اما نجات این شهر نیست، اینترنت ماهواره ای مضرات خود را دارد و علی رغم این که به شبکه ملی نیاز داریم پیش نیاز آن فیبر نوری است.
رشیدی در پاسخ به سوال خبرنگار “عصرآزادی” درباره آخرین وضعیت میدان آذربایجان که از سالهای گذشته و سهل انکاری شهردار وقت به صورت ناقص و غیرکارشناسی جا خشک کرده و به مثابه لکه ننگ تبریز، آبروی شهروندان را در ورودی شهر زیر سوال می برد توضیح داد: میدان آذربایجان دارای یک نقص اساسی است که مسیر اتصالی از بلوار خلبان به اتوبان پاسداران در اصلاح پروژه حذف شد که آن هم توسط شهرداری در دست بررسی بوده و به صورت یک روگذر تکمیل خواهد شد تا دسترسی های کور آن به نتیجه برسد.