اهم مباحث جذاب نشست علنی شماره ۲۲۴ پارلمان شهری تبریز به روایت "عصرآزادی"

تلاش شورا برای ارتقای نام تبریز

عصرآزادی/ شهرام صادق زاده
دویست و بیست و چهارمین جلسه علنی شورای ششم شهر تبریز روز ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۳ به ریاست غلامرضا احمدی و با حضور اعضای شورا، مدیران شهری و شهردار تبریز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد و مدیرعامل باشگاه فرهنگی – ورزشی به همراه تعدادی از ورزشکاران نمونه شهرداری، مهمانان ویژه جلسه این هفته بودند و به جهت حضور این مدال آوران در صحن علنی شورا، نشست این هفته حال و هوای ورزشی به خود گرفت.
از موارد جذاب نشست این هفته شورا، درس بی‌ نظمی(!) شورائیان به دانش‌ آموزان مدعو به صحن علنی بود که گویا به دعوت هیات رئیسه، از ساعت ۸:۳۰ صبح در محوطه شورا معطل بودند و به دلیل عدم فضا و صندلی کافی در تالار اصلی، بالاخره پس از گذشت دو ساعت انتظار وارد تالار شدند و حتی دقایقی را سرپا در کنار دیوار سپری کردند تا ورزشکاران مدعو از سالن خارج شده و آنها در صندلی ها مستقر گشتند.
یکی از اعضای شورا نیز از این شرایط بی نظم خطاب به هیات رئیسه انتقاد کرد که مِن بعد هر چه به دانش آموزان از نظم و انضباط بگویید اثر نمی‌‌کند زیرا اگر مهمان دیگری داشتید باید پیش‌ بینی می‌کردید و زمان دیگری را به دانش‌ آموزان اختصاص می دادید!
اما جالب ترین بخش نشست شورا وقتی بود که شهردار تبریز وارد صحن علنی شد؛ برخی ها به یکدیگر نگاه معنی داری کردند، از آن جهت که در روزهای اخیر شایعه شده بود که یعقوب هوشیار قرار است با استعفای خود، به ریاست یکی از ارگانهای کشوری منصوب شود که او در واکنش به سوالات خبرنگاران در این مورد تنها به یک جمله بسنده کرد که “اگر از من خسته نشدید، هستم” و رفت…
اعضای شورا از ورزشکاران خواستند برای ارتقای نام تبریز تلاش کنند
در دقایق اولیه جلسه شماره ۲۲۴ شورای شهر تبریز از افتخارآفرینان و ورزشکاران مدال آور عرصه ورزش مجموعه شهرداری و مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز تجلیل به عمل آمد.
در این نشست از میرمعصوم سهرابی، مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز به‌ خاطر کسب عنوان برترین باشگاه استان آذربایجان شرقی و تلاش‌هایش در پیشبرد اهداف باشگاه و گسترش ورزش در تبریز مورد تقدیر قرار گرفت.
پس از آن، جعفر پورابراهیم به‌ عنوان قهرمان مسابقات بین‌ المللی موی‌تای، معصومه داناپور قهرمان جهان در رشته قایقرانی به پاس موفقیت‌های چشمگیرشان و نیز مرتضی آقا محمدزاده به‌ خاطر کسب مدال نقره در مسابقات ارتش‌ های جهان مورد تجلیل قرار گرفتند.
اعضای شورای ششم شهر با اشاره به اهمیت این موفقیت‌ها در ارتقای نام تبریز در عرصه‌های جهانی، از تمام ورزشکاران خواستند تا همچنان با پشتکار و تلاش، موجبات افتخار آفرینی بیشتری را برای شهر اولین ها فراهم آورند.
شهردار تبریز هم از افزایش اعتبار ورزشی شهرداری تبریز در سال جاری خبر داد و گفت: در سال جاری، بودجه‌ ای بالغ بر یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای حوزه ورزش اختصاص یافته و بر مبنای این بودجه، برنامه‌های مختلف در حال اجراست.
یعقوب هوشیار به موضوع سرانه‌های ورزشی پرداخت و افزود: در محاسبه سرانه ورزشی، تنها سرانه‌های فعال در نظر گرفته می‌شود و مجتمع‌های ورزشی راکد و تعطیل جزو سرانه محسوب نمی‌شوند که این نکته مهم نشان‌ دهنده رویکرد عملیاتی شهرداری تبریز در پیگیری پروژه‌ها و فعالیت‌های ورزشی است.

طی ۲ سال اخیر حدود ۲ هزار گردشگر ورزشی به تبریز سفر کرده اند

مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز گفت: با اجرای ۷۰ پروژه ورزشی سرانه ورزشی در تبریز به ۶۵ سانتی مترمربع رسیده و برای تحقق این هدفگذاری یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
میرمعصوم سهرابی به برخی از برنامه های ورزشی اجرا شده در سطح شهر اشاره کرد و افزود: جمعه های ورزشی در پارکهای شهر اجرا می شود که ۲۱ پروژه ورزشی نیز بعد از این برنامه افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.
وی با بیان سابقه اقدامات ورزشی در دوره های قبلی شورا و مدیریت شهری اضافه کرد: در ۴ دوره قبلی مجموع سالن های ورزشی موجود در تبریز ۳۰ سالن و ۲ استخر بود و در دوره پنجم هیچگونه طرح و فعالیت ورزشی انجام نشد.
سهرابی ادامه داد: اما خوشبختانه در دور ششم ۲۵ سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی، استخر، زمین های ورزشی مخصوص رشته های مختلف، ایستگاه های ورزشی و برنامه های ورزش صبحگاهی اجرا شده است.
مدیرعامل باشگاه شهرداری، فعالیت ۲۰۰ مدرسه فوتبال و دیگر اماکن ورزشی در تبریز را از دستاوردهای مهم شهرداری در توسعه ورزش دانست و تاکید کرد: مدرسه والیبال هم از ۷ مورد به ۴۰ مورد افزایش یافته و آکادمی های تخصصی مانند آکادمی کشتی در تبریز فعال شده است.
وی، ارتقای گردشگری ورزشی را از دیگر نتایج توسعه ورزش در تبریز خواند و یادآور شد: در طی این دو سال قریب به ۲ هزار گردشگر ورزشی به تبریز سفر کرده اند.
سهرابی در پایان، تبریز را الگوی توسعه زیرساخت های ورزشی و توسعه همگانی ورزش دانست و خاطرنشان کرد: تمام این برنامه ها در سایه حمایت های شهردار تبریز و اعضای شورای ششم شهر تبریز در حال اجراست.
شفافیت شیوه‌ نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر تبریز باز هم به تعویق افتاد!
بررسی شیوه‌ نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر تبریز از بخش های جالب توجه جلسه این هفته شورای شهر بود به نحوی که موافقان و مخالفان مصوبه کمیسیون فرهنگی شورا نظر خود را بیان کردند.
علی راستی گفت: مگر شهرداری ضوابط فرهنگی ندارد، چه اصراری به این شیوه‌نامه وجود دارد؟
یعقوب هوشیار – شهردار تبریز – هم تاکید کرد که وقتی خودتان شیوه‌نامه شورای پنجم را نقض می‌کنید از کجا معلوم شورای بعدی این شیوه‌نامه را نقض نکند؟
غلامرضا احمدی با اشاره به اینکه دست به دست هم دادند تا این مصوبه کمیسیون رأی نیاورد از کمیسیون فرهنگی و سازمان فرهنگی – هنری شهرداری خواست نظرات اصلاحی شیوه‌نامه قبلی را اخذ نماید.
روح الله رشیدی هم گفت: این مصوبه، عملکرد شهرداری در حوزه فرهنگی را ضابطه‌ مند کرده و بار مالی را کاهش می‌دهد لذا اگر شیوه‌نامه موجود نباشد معیار شهرداری برای حمایت از فعالان فرهنگی و هنری چه خواهد بود؟
علی نوای باغبان نیز اظهار کرد: باید معلوم شود این مصوبه چقدر بار مالی برای شهرداری ایجاد می‌کند و اسماعیل چمنی نیز اعلام کرد که هدف این است که هزینه‌ها کاهش و کارها ضابطه‌مند شود تا سلیقه‌ای عمل نشود.
روح الله دهقان‌نژاد نیز در پایان با اشاره به اینکه جهت پرهیز از نظرات شخصی و اصولی شدن کار، به جای حذف شیوه‌ نامه، اصلاح کنیم گفت: کسانی که ایراد بودجه می‌ گیرند چرا توجه ندارند که مگر شیوه‌نامه قرار است خارج از بودجه بیاید؟!
گفتنی است بررسی این مصوبه که می بایست در نشست این هفته مورد بررسی قرار می گرفت به دلیل نظرات مخالف و موافق اعضا، مجدداً به جلسه آتی موکول گردید.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.