عصرآزادی آنلاین / سرویس فرهنگی:
مشاوران استاندار آذربایجان شرقی و خانه توسعه آذربابجان از جانباز دفاع مقدس سرهنگ عباس سرابی در فضای صمیمی در شهر باسمنج دیدار و گفت و گو کردند.
عصرآزادی آنلاین؛ در این مراسم که جمعی از جانبازان و فرماندهان لشکر عاشورا در طول ۸ سال دفاع مقدس حضور داشتند.دکتر جوان پور هروی مشاور فرهنگی استاندار و فرج پور باسمنجی مشاور رسانه ای خانه توسعه آذربایجان با این جانباز دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند و به نمایندگی از دکتر بهرام سرمست استاندار فعلی و دکتر سبحان اللهی استاندار اسبق و رئیس هیئت مدیره خانه توسعه آذربایجان از وی عیادت و دلجویی شد.
سرهنگ عباس سرابی برادر شهید محمد سرابی در تهران مورد عمل جراحی موفقیت آمیز قرار گرفت و به زادگاه خود برگشت.
وی در طول دفاع مقدس در جبهه های فاو والفجر،اشنویه،کردستان،مسلم بن عقیل حضور داشت و بارها مجروح شد و در عملیات بدر از همرزمان شهید مهدی باکری فرمانده لشکر عاشورا بوده و در هنگام شهادت آقا مهدی همراه وی بوده است.
برادرش نیز محمد سرابی از شهیدان لشکر عاشورااست که در چندین عملیات حضور داشت و در عملیات بدر به شهادت رسید و در گلزار شهدای باسمنج به خاک سپرده شده است.