صحرای بی پایان در موزه موسیقی ایران

عصرآزادی آنلاین/ سرویس فرهنگی:

نمایشگاه صحرای بی پایان با رویکرد رخدادی بینا فرهنگی بین کشور ایران و امارات متحده عربی در روز جمعه 22 فروردین ماه 1403 با 54 اثر نقاشی، نقاشی خط و اثر حجم برگزار گردید.

عصرآزادی آنلاین – علیرضا نیاکان؛ این نمایشگاه به کیوریتوری الهام کلاشک نقاش و پژوهشگر حوزه اسطوره در موزه موسیقی ایران به مدت یک هفته برگزار می گردد.

این نمایشگاه با حضور مسجد جامعی، سهیل محمودی، اسرافیل شیرچی، بیژن بیژنی، داوود حیدر و اساتید و هنرمندان همچنین حضور اعضای کمسیون فرهنگی اتاق بازرگانی ایران و امارات، با سخنانی از سوی اساتید هنرمند چون  مهدی سهیلی، اسرافیل شیرچی، حسن صالح ریاحی و بیژن بیژنی پیرامون فرهنگ به مصابه سرمایه ملی میهنی و کیوریتور این نمایشگاه کلاشک پیرامون همکاری های بینا فرهنگی افتتاح گردید.

مسجد جامعی ضمن بازدید از آثار ارائه شده در این نمایشگاه با تک تک هنرمندان در خصوص خلق اثرشان صحبت داشتند و اسرافیل شیرچی نکاتی نقض در خصوص آثار هنرمندان جوان عرضه داشتند.

حضور 15 تن از اساتید برجسته چون علی شیرازی، اسرافیل شیرچی، بهنام جلالی جعفری، خلیل کوئیکی، داوود حیدری، قنبر بلالی دهکردی، احمد مازادی، غلامحسین الطافی، محمدرضا جوادی نسب، حیدر موسوی، حسن صالح ریاحی، علی نوروزی و فرهاد رفیعی در کنار هنرمندانی چون:

مهدی سماکوش

الهام کلاشک

شادی داوری

ناصر شاکری

لیلا فرامرزی

پوران ختجویانی

بهاره چاکری

علی خوبیا

نوید بیژنی

سما بیژنی

فرشته شفیعی

بهرنگ پوررستم

جلال موسوی

کاظم پیرزاد

مرتضی فرج آبادی

امیر گل زاده

فرشته نظریان

مریم چگینی

شهره فلاح زاده

بیتا عالی مهر

مرتضی رضایی

پویا احمدی

فرحناز محمدی یکتا

مونا شاهی دودران

پگاه کاشانی مهر

زینب رحیمی

حمیده یعقوبی

بنیتا پورزند

زهره یوسفی

حسنا ابوالقاسمی

شیما تایکندی

نگار حدادی

سمانه تایکندی

شهراد بانکی

برنا محمدی

مائده ملک پوری

محمد شمس

حرکتی نوگرایانه بود که توسط کلاشک با همکاری حسن صالح ریاحی و شادی داوری اتفاق افتاد.

آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه شامل 3 اثر حجم، 6 اثر عکس و 14 اثر نقاشی خط و خوشنویسی و 31 اثر نقاشی می باشد که روایتی است از صحرایی که پایانی ندارد.

 

این نمایشگاه به مدت یک هفته تا روز یکشنبه 31 فروردین ماه همه روزه به جز شنبه برای بازدید عموم دایر است. علاقه مندان می توانند برای بازدید به موزه موسیقی ایران واقع  در میدان تجریش خیابان شهید دربندی خیابان موزه، موزه موسیقی مراجعه نمایند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.