پس از سالها انتظار در تبریز صورت می گیرد؛

گام‌های استوار برای رفع موانع توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن

مدیر درمان تامین اجتماعی استان: همفکری خانه کارگر تبریز برای تسریع در تعیین تکلیف این بیمارستان ستودنی است
عصرآزادی/ سرویس اقتصادی: پس از سالها پیگیری تشکل‌های کارگری و بلاتکلیفی در خدمت رسانی مراکز درمانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی بالاخره قرار است به همت معاونت شهرسازی شهرداری کلانشهر تبریز، موانع اجرای طرح توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز مرتفع گردد.
به همین منظور و در راستای احصاء موانع توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن، چندی پیش معاون شهرسازی شهردار تبریز، مشاور عالی شهردار تبریز، دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز، مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی و کارشناسان درمان تامین اجتماعی به همراه رئیس بیمارستان در جریان موانع توسعه این مرکز درمانی قرار گرفتند.
در بازدید از محل جدید و نقشه اجرایی احداث ساختمان بیمارستان و نیز مسیر جدید دستیابی به بیمارستان جدید الاحداث ۲۹ بهمن از مقابل ساختمان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، قول مساعد جهت حل موانع اجرای طرح توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن از سوی معاون شهرسازی شهردار تبریز داده شد.
اجرای طرح توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن موجب افزایش خدمات مطلوب به بیماران خواهد شد
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی به تشریح نوسای و توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن و احداث بیمارستان سوم تبریز در آینده نزدیک پرداخت و گفت: همه اعضای کمیسیون ماده ۵ استانداری با نظر مساعد در جهت بررسی این پروژه عظیم بیمارستانی در شهر صنعتی تبریز به خاطر بیمه شدگان تامین اجتماعی همت والایی داشته‌اند و نقشه اجرایی به ویژه مسیر دسترسی جدید بیمارستان با نظر مثبت ارزیابی و تصویب گردید.
“سیدفریبرز سیدان اسکویی” با تقدیر از تلاشهای دبیر اجرایی خانه کارگر استان به عنوان رئیس کمیته بیمه درمان خانه کارگر تبریز افزود: همفکری خانه کارگر و سایر مسئولان دستگاههای ذیربط برای تسریع در نوسازی و توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن بسیار مهم است که با تصویب نهایی نقشه اجرایی بیمارستان، شاهد افزایش تخت‌های بیمارستانی خواهیم بود.
پیگیری جدی نوسازی بیمارستان ۲۹ بهمن و احداث بیمارستان سوم تبریز در دستور کار است
دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی و رئیس کمیته بیمه درمان خانه کار تبریز نیز با اشاره به روند اجرای این پروژه در سایه دولت وفاق ملی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شهردار و معاونت عمرانی شهرداری تبریز گفت: ما هم به سهم خود پیگیر جدی نوسازی و توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن و احداث بیمارستان سوم هستیم و تا تحقق این دو خواسته و مطالبه به حق ۵۲ درصد از جمعیت بیمه شدگان کلانشهر صنعتی تبریز تلاش خواهیم کرد.
“کریم صادق زاده تبریزی” حضور معاون شهرسازی شهردار تبریز در بازدید از این پروژه را نشان از عمق علاقه مندی مجموعه شهرداری به وضعیت درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی دانست و افزود: امیدواریم با درایت و مدیریت ایشان و مجموعه شهرداری به زودی شاهد تصویب موارد اصلی به ویژه مسیر دسترسی جدید به این بیمارستان باشیم.
در راستای رفاه حال بیمه شدگان تامین اجتماعی مشکل بیمارستان به زودی حل خواهد شد
معاون شهرسازی شهردار تبریز نیز در این بازدید نقشه های مرحله اول شامل پلان‌های فاز یک معماری بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی طرح جایگزین بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز که توسط شرکت مهندسان خانه سازی ایران طراحی گردیده است را بررسی نموده و ضمن بازدید از محل احداث پروژه بیمارستان، پارکینگ و ورودی جدید بیمارستان جایگزین بیمارستان فعلی، راهنمایی‌های لازم را ارائه و آمادگی کمیسیون ماده ماده ۵ استانداری و شهرداری تبریز را در جهت ساخت و احداث اعلام کرد.
“محمد عزتی” افزود: کمیسیون نقطه نظراتی دارد که به صورت مکتوب جهت بررسی و تغییر بعضی موارد در نقشه های مرحله اول یا همان پلان فاز یک اعلام خواهد نمود و سعی خواهد شد که در جهت رفاه حال بیمه شدگان تامین اجتماعی اقدامات اساسی انجام و در کوتاهترین زمان ممکن تصمیم گیری گردد.
شایان ذکر است در پایان این بازدید، حاضرین به بیان دیدگاه های خود پرداخته و درخواست تسریع در این پروژه حیاتی شدند تا طرح جایگزینی بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز که در سفر اخیر احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دکتر میدری و معاون درمان مستقیم تامین اجتماعی یکی از مباحث اصلی تشکلات کارگری و بازنشستگی به ویژه نمایندگان مجلس و مسئولان عالی این استان بود وارد فاز عملیاتی گردد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.