خلف وعده مدیران خودرو صدای مشتریان را درآورد؛

خودرو تحویل نمی‌دهند، طلبکار هم هستند

عصرآزادی آنلاین/ سرویس اقتصادی: مسئله تأخیر در تحویل خودرو‌ها به یک رویه برای نمایندگی خودروسازان تبدیل شده و هیچ نهادی هنوز نتوانسته خودروسازان را بابت این تخلفات پاسخگو کند.
طبق اعلام متقاضیان خرید خودروهای مونتاژی، شرکت مدیران خودرو در تحویل خودروهای ثبت نامی سال ۱۴۰۳ خلف وعده کرده و تاخیر در تحویل خودروها، نارضایتی مشتریان را به همراه دارد و جالب اینکه، در برخی موارد، مدت زمان انتظار برای تحویل خودروها به بیش از ۱۵۰ روز رسیده است در حالی که وعده تحویل در مدت زمان ۲ ماه کاری داده شده و کُل مبلغ اخذ گردیده است.
برخی متقاضیان شرکت مدیران خودرو می‌گویند این خودروساز مونتاژی علاوه بر تاخیر و بدعهدی در تحویل خودرو‌های خود، از مشتریان خود مبالغ اضافه‌ای تحت عنوان “دیون دولتی” مطالبه می‌کند که هیچ ربطی به کسانی که در سال ۱۴۰۳ نسبت به ثبت نام خودروی مورد دلخواه خود اقدام نموده‌اند ندارد.
در تماس‌هایی که تعدادی از خریداران این خودروساز مونتاژی با “عصرآزادی” داشته‌اند اعلام شده است که بر اساس قرارداد خودروساز با خریدار و همچنین نامه معاونت حقوقی رئیس جمهور به استعلام وزارت امور اقتصادی دارایی و اتاق ایران در راستای ابهام زدایی از حکم بند (ض) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۴، کالا‌هایی که قبل از ۱۴۰۴ به گمرک وارد و اظهار شده‌اند در سال ۱۴۰۴ مشمول افزایش حقوق ورودی شامل عوارض گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند در حالی که شرکت مدیران خودرو که خود مقصر تاخیر در تحویل خودروهاست بدون شفاف سازی، اقدام به افزایش چند برابری دیون دولتی از مشتریان کرده است.
یکی از شهروندان تبریزی از بین صدها متقاضی ساکن آذربایجان شرقی در خصوص مشکل خود در این باره می‌گوید: در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ وجه خرید خودروی فونیکس FX را به طور کامل در حساب مدیران خودرو نمایندگی آسا پرداخت و پروسه ثبت نام را تکمیل نمودم، طبق قرارداد نهایی مقرر شده بود پس از ۲ ماه کاری، خودرو تحویل داده خواهد شد اما پس از سپری شدن دو ماه، به بهانه‌های مختلف از جمله اینکه سفارشات خودرویی از کشور چین بارگیری شده، یا در راه ایران است، یا بر روی کشتی معطل مانده و امثال آن، مشتری‌ها را مستاصل نگه داشته‌اند تا اینکه در ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ اعلام شد که برای خودروی شما، شماره شاسی تعریف شده است، در تاریخ دوم اسفند ۱۴۰۳ جهت تحویل خودرو به نمایندگی مراجعه کردیم و در کمال ناباوری اعلام کردند که پلیس راهور اعلام کرده که باید برای سال ۱۴۰۴ پلاک گذاری شوند، در نمایندگی هم اعلام کردند که خوشحال باشید که خودروی شما برای مدل ۱۴۰۴ ثبت خواهد شد، به هر ترتیب در فروردین ۱۴۰۴ با مراجعه به نمایندگی اعلام کردند که بانک‌ها در سال جدید مشکل دارند و از اول اردیبهشت ۱۴۰۴ فرآیند تحویل خودرو انجام خواهد شد، در دوم اردیبهشت ۱۴۰۴ مجدداً به نمایندگی مراجعه کرده و اعلام کردند برای خودروهایی که پلاک آنها برای سال جدید پلاک گذاری شوند دیون دولتی تعلق خواهد گرفت لذا با فریبکاری اعلام کردند دیون هم که نیست بلکه گمرک، مالیات خود را برای شرکت ما افزایش داده و برای همین یک هزینه گمرکی اخذ خواهد شد که البته از شما دریافت نمی‌کنیم و منتظر باشید که به زودی SMS مربوطه ارسال خواهد شد… بالاخره در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ همان SMS به دستمان رسید که در آن تاکید شده بود که مبلغ ۲۲۸ میلیون تومان دیون دولتی به شما تعلق گرفته و می‌توانید به صورت نقد و یا طی چک سه ماهه نسبت به پرداخت آن اقدام نمایید تا خودروی موردنظرتان مراحل قانونی را با موفقیت سپری نماید…!
با این اوصاف، گرچه گفته می‌شود تغییر قوانین گمرکی و مشکلات مربوط به ترخیص خودرو‌ها از گمرک و مشکلات در فرآیند تولید، تأمین قطعات یدکی از جمله مشکلات تأخیر در تحویل خودروهایی از قبیل فونیکس FX و غیره است اما طبق پیگیری‌های “عصرآزادی”، دفاتر نمایندگی این شرکت خودروساز چینی، پس از دریافت تمام کمال هزینه خودروها، مُدل‌هایی از خودروها را وارد کشور می‌کنند که سود بیشتری نصیب‌شان می‌شود و بدون در نظر گرفتن مُدل ثبت‌نامی متقاضیان، نوعی اغفال‌گری نموده و خودروی پرسود خود را به مشتریان قالب می‌کند!
در حقیقت، عدم تحویل خودرو سر موعد مقرر توسط شرکت‌های خودرو سازی مونتاژی باعث شده تا بسیاری از خریداران شرکت “مدیران خودرو” روز‌های زیادی برای دریافت خودرو چشم انتظار مانده و صدای اعتراض آنها در بیاید.
در این میان اما، جای خالی سازمان عریض و طویل “حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان” و سایر ارگان‌های نظارتی به چشم می‌آید که مسئول رسیدگی به تخلفات عرضه کالا و خدمات هستند اما معلوم نیست چرا در مقابل تضییع حقوق شهروندان صدایشان هم در نمی‌آید.
ارسال یک پاسخ