گزارش اشتباه سازمان لیگ به ضرر باشگاه دبیری

عصرآزادی آنلاین: حکایت دیدار جنجالی دو تیم ۱۸ سال تراکتور و دبیری در لیگ برتر کشور همچنان ادامه دارد و این بار پای سازمان لیگ نیز به ماجرا باز شده است.

دیدار تیم‌های تراکتور و دبیری در هفته نخست لیگ برتر ۱۸ سال کشور با پیروزی تراکتور به پایان رسید، اما باشگاه دبیری مدعی شد که حریف از بازیکن غیرمجاز استفاده کرده است. پس از ارائه شکایت رسمی و بررسی مستندات در کمیته انضباطی، رأی این کمیته استفاده از بازیکن محروم را محرز دانسته و نتیجه مسابقه را سه بر صفر به سود دبیری اعلام کرد.

با این حال، یک سهل‌انگاری در گزارش ارائه‌شده از سوی سازمان لیگ و ارسال اطلاعات نادرست به کمیته استیناف، منجر به صدور رأی جدید و بازگشت سه امتیاز به تیم تراکتور شد؛ اتفاقی که اکنون شبهه‌های جدی درباره رویکرد سازمان لیگ و تبعات این اشتباه برای باشگاه دبیری ایجاد کرده است.
این در حالی است که به گفته مسئولان دبیری، مستندات ارائه شده – از جمله صورتجلسه رسمی عدم برگزاری آخرین دیدار فصل گذشته تیم بازیکن خاطی – به طور کامل در اختیار کمیته انضباطی بوده و نشان می‌دهد بازیکن یاد شده بدون گذراندن محرومیت فصل قبل، در نخستین دیدار فصل جاری برای تراکتور به میدان رفته و این موضوع بر اساس قوانین سازمان لیگ تخلف محسوب می‌شود.
نکته قابل تأمل اینکه مسابقه آخر فصل گذشته تیم رهروان تبریز برابر سپیدرود رشت با توافق طرفین برگزار نشد، اما سازمان لیگ برخلاف آیین‌نامه، این بازی را «برگزار شده» تلقی کرده و هیچ‌یک از دو تیم را برنده اعلام نکرده است؛ موضوعی که مبنای اشتباه رخ‌داده و صدور رأی متفاوت در کمیته استیناف قرار گرفته است.
اکنون جامعه فوتبال تبریز و حتی تیم‌های حاضر در لیگ برتر ۱۸ سال کشور انتظار دارند کمیته استیناف با بازبینی دوباره مدارک، گزارش کمیته انضباطی و استناد به این واقعیت که بازیکن خاطی بدون انجام مسابقه رسمی در هفته پایانی فصل گذشته، در فصل جدید بازی کرده است، رأیی منصفانه و عاری از ابهام صادر کند تا شائبه رفتار دوگانه سازمان لیگ از ذهن فوتبال‌دوستان زدوده شود.

ارسال یک پاسخ