آلوز به سمت نیمکت تراکتور نرفت

در جریان دیدار تیم‌های تراکتور و سپاهان اصفهان از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، حواشی قابل توجهی پیش از آغاز مسابقه رقم خورد.

عصرآزادی آنلاین: ریکاردو آلوز، هافبک سابق تیم تراکتور که این فصل با پیراهن سپاهان در لیگ برتر حضور دارد، پیش از شروع مسابقه واکنشی نسبت به نیمکت تیم سابق خود نشان نداد و بدون توجه به نیمکت تراکتور و هم‌تیمی‌های فصل‌های گذشته‌اش وارد زمین شد.
در مقابل، هادی محمدی بازیکن تیم سپاهان که سابقه حضور در تراکتور را در کارنامه دارد، رفتاری متفاوت از آلوز از خود نشان داد. این بازیکن پیش از سوت آغاز بازی به سمت نیمکت تراکتور رفت و با اعضای کادر فنی و بازیکنان سابق خود خوش‌وبش کرد تا فضای نسبتاً دوستانه‌ای در کنار زمین شکل بگیرد.
رفتار متفاوت دو بازیکن سابق تراکتور در آستانه این دیدار حساس، از جمله نکات حاشیه‌ای بازی تراکتور و سپاهان بود که مورد توجه اهالی فوتبال قرار گرفت.

ارسال یک پاسخ