وقتی از افتخار کوهنوردی حرفی به میان می آید به صورت اتوماتیک نام پرافتخارترین کوهنورد ایران در اذهان تداعی می شود و این نام تنها اسمی است که از کوهنوردان پرافتخار ایران در بین 20 نفر اول کوهنوردی جهان قرار دارد.
عصرآزادی آنلاین: عظیم قیچیساز کوهنورد اهل تبریز تنها هیمالیانورد ایرانی است که توانسته به همه چهارده قله هشت هزار متری صعود کند. عظیم قیچیساز در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ توانست ۱۳ قله از هشتهزارمتریها را صعود کند. در این فاصله وی دو بار و در سالهای ۸۴ با استفاده از اکسیژن و در سال ۹۵ بدون اکسیژن به اورست صعود کرد. سرانجام در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ موفق به فتح تنها قله باقیمانده یعنی لهوتسه شد. عظیم ۳5مین کوهنورد (عضو قطعی با صعودهای شفاف و بدون ابهام) در دنیا است که به عضویت باشگاه 8هزار متری ها درآمد.
در بین کوهنوردان صعود کننده به هشتهزارمتریها، تنها ۱۷ نفر در جهان موفق به صعود به همه ۱۴ قلهٔ بالای ۸۰۰۰ متر بدون اکسیژن و شرپا شده بودند و عظیم قیچیساز توانست نام خود را به عنوان هجدهمین کوهنورد در این فهرست به ثبت برساند.