نکونام: هیچ وقت در تبریز به من توهین نشد

سرمربی تیم تراکتور گفت: «من هر زمان که به تبریز آمدم، چه به عنوان بازیکن و چه مربی، هیچ‌وقت توهینی ندیدم و امروز هم هواداران تراکتور شخصیت و بزرگی خودشان را نشان دادند.
عصرآزادی آنلاین: نکونام در کنفرانس خبری بعد بازی تراکتور با گل گهر سیرجان گفت: «من هر زمان که به تبریز آمدم، چه به عنوان بازیکن و چه مربی، هیچ‌وقت توهینی ندیدم و امروز هم هواداران تراکتور شخصیت و بزرگی خودشان را نشان دادند.
واقعاً حضورشان کنار ما در شرایط سخت بسیار مهم است و از آنها تشکر می‌کنم. خواهش می‌کنم به صحبت‌ها و بیانیه‌های دیگران توجه نکنید؛ اینکه وسط بازی بیانیه صادر شود، چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ اگر اعتراضی وجود دارد، بعد از بازی مطرح شود. درباره داوری هم هفته قبل پنالتی ما گرفته نشد و بعد مشخص شد چه اتفاقاتی رخ داده است.»
سرمربی تراکتور درباره نقش علیرضا بیرانوند در گل این تیم نیز اظهار کرد: «بیرانوند بازیکنی بین‌المللی، حاضر در جام جهانی و یکی از افتخارات فوتبال ایران و به جرئت یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ فوتبال کشور است.
بازیکنان بزرگ با هوش و ذکاوت خود می‌توانند چنین صحنه‌هایی را رقم بزنند و ما هم روی هوش و ذکاوت او به گل رسیدیم. گل‌گهر نیمه اول خیلی خوب دفاع می‌کرد، اما روی یک حرکت هوشمندانه به گل رسیدیم. ضمن اینکه در صحنه منجر به کرنر، توپ اوت شده بود و اگر VAR نبود، شاید آن کرنر گرفته می‌شد و نتیجه بازی تغییر می‌کرد.»
نکونام با اشاره به شرایط دشوار تراکتور ادامه داد: «با تمام خستگی، مصدومیت و مشکلاتی که داریم، توانستیم سه امتیاز را بگیریم. از هواداران شرمنده‌ایم که نمی‌توانیم همه کارهایی را که مدنظرمان است انجام دهیم، اما تلاش می‌کنیم تا نیم‌فصل حداکثر امتیازات را جمع کنیم و شرایط را بهتر کنیم.»
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به فشردگی مسابقات لیگ اعتراض کرد و گفت: «اینکه مسابقات هر چهار روز یک‌بار برگزار می‌شود، فشار زیادی به تیم‌ها وارد کرده است. ما فقط ۲۰ بازیکن داریم و وقتی بازیکنی مصدوم می‌شود، نمی‌توانیم جایگزینش کنیم. واقعاً کدام تیم در لیگ‌های بزرگ دنیا با ۲۰ بازیکن می‌تواند این تعداد مسابقه را انجام دهد؟ تیم‌های اروپایی بازیکنان بیشتری دارند و از نظر بدنی، تمرینی، امکانات ریکاوری و زمین تمرین نیز شرایط کاملاً متفاوتی دارند.»
سرمربی تراکتور افزود: «ما زمین تمرین مناسب نداریم، ورزشگاه نداریم و حتی دربی خودمان را در اصفهان برگزار می‌کنیم؛ با این شرایط چرا باید مسابقات را هر چهار روز یک‌بار برگزار کنیم؟ همه تیم‌ها تحت فشار هستند و مصدوم می‌دهند. بازیکن ما باید به تیم ملی برود، برگردد و دوباره چهار روز بعد بازی کند. امیدوارم مربیان و اهالی فوتبال در این خصوص صحبت کنند و به فوتبال کمک شود.
هر تیمی بازیکنان بیشتری داشته باشد، فشار و میزان مصدومیت پایین‌تر می‌آید و انرژی بازیکنان بهتر تقسیم می‌شود. قوانینی مانند سقف قرارداد و محدودیت دروازه‌بان خارجی نیز مشکلات دیگری ایجاد کرده‌اند و متأسفانه شرایط فوتبال ما را سخت‌تر کرده‌اند.»

ارسال یک پاسخ