گالری انفرادی عکس مسعود نیک قلب

‌عصرآزادی / سرویس فرهنگی – علیرضا نیاکان:
به مناسبت هفته گردشگری و بعد از گذر از ایام تابستان که معمولا با اولین موضوع انشا در اغاز سال تحصیلی با عنوان، تابستان خود را چگونه گذراندید، خاطرات سفرهای تابستانی برای اکثر دانش آموزان و آشنایی با فرهنگ و سنت های مختلف ایران را تداعی می‌کند.
گالری عکس انفرادی مسعود نیک قلب متشکل از 18 عکس میباشد که روایتی از فرهنگ های ایرانی و خاطراتی از مکان های گردشی را دارد و توسط شقایق عوض زاده، که گردآورنده این مجموع از عکس های مسعود نیک قلب می باشد با نام ” گردشی درکوچه های فرهنگ و خاطره” در گالری افرا به مدت سه روز به شکل رایگان پذیرای علاقه مندان و هنردوستان می باشد.
زمان بازید : 12_13_14 مهر 1405 ساعت 9 صبح الی 12 ظهر
آدرس گالری :تهران، شهریار، میدان حافظ، خیابان علامه طباطبایی، کوچه جهانبخش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجموعه فرهنگی و هنری فردوسی، گالری افرا.

ارسال یک پاسخ