دانشگاه تبریز آماده پذیرش زهرا رحیمی است

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز از آمادگی این دانشگاه برای فراهم کردن زمینه پذیرش این قهرمان ورزشی خبر داد.
عصرآزادی آنلاین، دکتر پاشایی مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز، ضمن تبریک افتخارآفرینی‌های زهرا رحیمی در رقابت‌های بین‌المللی، از آمادگی این دانشگاه برای فراهم کردن زمینه پذیرش این قهرمان ورزشی خبر داد.
وی با اشاره به جایگاه رحیمی به‌عنوان الگویی از قهرمانی و پهلوانی برای نسل جوان، ابراز امیدواری کرد این ورزشکار مستعد بتواند در کنار ادامه مسیر پرافتخار خود در ورزش، تحصیلات دانشگاهی‌اش را نیز در دانشگاه تبریز دنبال کند.
️پاشایی تأکید کرد که تداوم موفقیت‌های علمی در کنار افتخارات ورزشی می‌تواند زمینه‌ساز رشد همه‌جانبه این قهرمان جوان و دستیابی او به دستاوردهای ارزشمند در عرصه‌های مختلف باشد.

جعفری: زهرا رحیمی تنها یک قهرمان نیست
حامد جعفری، سرمربی اسبق تیم ملی تکواندو نونهالان ایران و مدیر و مربی آکادمی تکواندو شهرداری تبریز، در دیدار با رئیس دانشگاه تبریز به تشریح عملکرد ورزشی زهرا رحیمی و افتخارات متعدد او در مدت کوتاه فعالیت حرفه‌ای‌اش پرداخت.
️جعفری با اشاره به ابعاد اخلاقی و انسانی شخصیت این ورزشکار اظهار داشت: زهرا رحیمی تنها در عرصه ورزش قهرمانی ندرخشیده، بلکه با اهدای مدال‌های خود به خانواده‌های شهدا و اقدام ارزشمند برای خرید یک دستگاه تریلی برای پدرش، نشان داده است که در کنار قهرمانی، از روحیه پهلوانی نیز برخوردار است.
️وی همچنین با اشاره به حضور رحیمی در مسابقات آسیایی و اقدام نمادین او در نمایش کفش یکی از شهدای مدرسه میناب، این حرکت را نشانه‌ای از توجه این ورزشکار به مظلومیت کودکان شهید این مدرسه و نشان دادن جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا به تمام جهان دانست.

ارسال یک پاسخ