سرپرست اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه لازمه پیشگیری از بلای خانمانسوز اعتیاد، همگرایی اجتماعی است، گفت: توجه ویژه بهزیستی به رویکرد پیشگیری اولیه از اعتیاد به‌عنوان اولین اولویت جلوگیری از بروز مصرف مواد در آحاد سالم و در معرض خطر جامعه است.

لازمه پیشگیری از اعتیاد، همگرایی اجتماعی است

به گزارش عصر آزادی آنلاین به نقل از ایرنا فرگل صحاف در بازدید از مرکز ماده ۱۶ تبریز، اظهار کرد: باید با تقویت روح مسوولیت پذیری نسبت به یکدیگر در جامعه، بتوانیم برای رفع معضل اجتماعی برنامه ریزی کنیم.

وی نقش سمن ها را در راستای صیانت از خانواده ها، نوجوانان و جوانان در قبال آگاه سازی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی مهم خواند .

صحاف همچنین از بهره برداری از مرکز جامع بازتوانی اعتیاد در هفته بهزیستی خبر داد و گفت: باید با تقویت فعالیت‌های جایگزین که از استراتژی‌های مهم پیشگیری از اعتیاد در جامعه می‌باشد، اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی را توسعه داد.

وی همچنین از آغاز صدور مجوز تاسیس مراکز “مثبت زندگی” در مناطق کم برخوردار استان خبر داد و افزود: تلاش بر این است تا از طریق تاسیس این مراکز، دسترسی گروه هدف مناطق کم برخوردار استان به خدمات ارایه شده در راستای پیشگیری و درمان تسهیل شود.

سرپرست اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی با قدردانی از تمام تلاشهای دستگاه های اجرایی مرتبط در امر مبارزه با مواد مخدر استان از جمله استانداری، شورای هماهنگی ، نیروی انتظامی، دادگستری، بهداشت و دیگر عوامل و نهادهای فرهنگی و اجتماعی و رسانه های استان، اظهار کرد: تمامی دستگاه ها می توانند با همکاری و هم افزایی، با پدیده شوم اعتیاد مقابله کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه درمان و بازتوانی، ۶۰ مرکز در سطح استان فعال و به ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات ارائه داده اند.

رئیس دبیر خانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این بازدید با اشاره به دافتتاح دومین مرکز ماده ۱۶ بانوان کشور در شهر تبریز گفت: هدف از راه اندازی این مرکز، پیشگیری زنان و بانوان از آسیب و توجه به توانمندسازی ایشان است.

رضا استاد رحیمی همچنین از همکاری بهزیستی، شورای شهر، شهرداری و برنامه بودجه استان جهت تکمیل و افتتاح این مرکز در آینده نزدیک خبر داد.

مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی نیز در این بازدید گفت: با توجه به آسیبهای ناشی از اعتیاد ، خدمات روانشناسی و مشاوره به بانوان در مرکز ماده ۱۶ ارائه خواهد شد و پس از طی این مراحل، توانمندسازی و مهارت آموزی بانوان جهت اشتغال آنان پس از ترخیص انجام خواهد شد.

رقیه صادق زاده اظهار امیدواری کرد تا با استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی ، خیران و دیگر سازمان ها، ضمن ارتقای آگاهی اجتماعی، در زمینه مبارزه با آسیب های اجتماعی و اعتیاد به نتیجه مطلوب رسید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.