۲۱۶ فوتی جدید کرونا در کشور/ جان باختگان این بیماری به ۷۸۵۹۷ نفر رسید

به گزارش عصر آزادی آنلاین و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۸ هزار و ۵۹۷ نفر رسید.

بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، آمار مبتلایان به کووید۱۹ با شناسایی ۸۶۳۱ بیمار جدید در 24 ساعت گذشته که ۱۱۷۰ نفر آنها بستری شدند به دو میلیون و ۸۳۲ هزار و ۵۱۸ نفر رسید.

خوشبختانه تاکنون دو میلیون و ۳۳۳ هزار و ۷۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

از سویی دیگر ۴۸۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۱۸ میلیون و ۹۳۲ هزار و ۸۹۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

هم چنین بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون دو میلیون و ۵۳۶ هزار و ۶۲۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۴۵۵ هزار و ۲۳۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۹۹۱ هزار و ۸۵۹ دُز رسید.

در حال حاضر هشت شهر  کشورمان در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

ارسال یک پاسخ