کارخانه نوآوری در آذربایجان‌شرقی تا پایان دولت افتتاح می‌شود

به گزارش عصر آزادی آنلاین، رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کارخانه نوآوری در آذربایجان‌شرقی از برنامه‌های آتی این مرکز بوده و امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم شاهد افتتاح آن باشیم.

اسماعیل قادری فر روز دوشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با آئین بهره برداری از شتاب‌دهنده «میزبان» در آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت بالای این استان در عرصه علم و فناوری، اظهار کرد: مراکز علمی و دانشگاهی آذربایجان شرقی به خصوص دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند از ظرفیت بالقوه‌ای در راستای کمک به پیشرفت علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در کشور برخوردار هستند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز به عنوان بزرگترین دانشگاه جامع و مادر در شمالغرب کشور و همچنین دانشگاه صنعتی سهند به عنوان دانشگاه تخصصی صنعت و همچنین پارک علم و فناوری استان می‌توانند با تربیت نیروی انسانی نوآور، ماهر و بومی در زمینه حل مشکلات بخش صنعت و پیشرفت استان بر مبنای اقتصاد دانش بنیان موفقیت‌های بسیاری به دست آوردند.

وی با بیان این‌که معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری نگاه ویژه‌ای به این استان دارد، خاطرنشان کرد: سعی‌ می‌کنیم تا در راستای گسترش ارتباط دانشگاه با واحدهای صنعتی و تولیدی گام های موثری برداشته و بتوانیم چالش‌های موجود در این حوزه را مرتفع کنیم.

قادری فر با بیان این‌که نبود شتاب دهنده‌های تخصصی در زمینه صنعت یکی از حلقه‌های مفقوده در زنجیره ارتباط شرکت‌های دانش بنیان استان با مراکز صنعتی بود، گفت: با آغاز فعالیت شتاب‌دهنده تخصصی در این استان شاهد حل مشکلات در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت خواهیم بود.

وی اظهار کرد: این شتاب‌دهنده بر مبنای نیروی فناور زیست بوم فعالیت کرده و با استفاده از تخصص نیروهای بومی، مشکلات بخش‌های صنعتی استان شناسایی کرده و با ایده‌های نوآورانه بومی آینده درخشانی برای صنعت استان رقم خواهد خورد.

قادری فر خاطرنشان کرد: در حال تعامل با سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور جهت استفاده از ظرفیت کارخانه ماشین سازی تبریز در زمینه نوآوری در صنعت استان هستیم.

«میزبان»، یک برنامه توسعه ملی است که با هدف حل مشکلات فناوری‌پایه صنایع استان‌های مختلف کشور توسط نخبگان بومی همان استان‌ها شکل گرفته است.

شتاب دهنده میزبان به عنوان مجری این طرح کار خود را از اواخر سال ۹۸ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز کرده است.

در این طرح واحدهای استانی این شتابدهنده ضمن ارتباط با صنایع هر استان، نیازهای فناوری‌پایه آنان را پایش کرده و طی دوره‌های شتابدهی از نخبگان بومی برای حل آن مسایل حمایت می‌کنند.

این طرح قرار است به عنوان پیشران توسعه فناوری‌ در صنایع، با تمرکز بر حل مشکلات بخش تولید کشور، جریان مهاجرت معکوس نخبگان را در سطح کشور ایجاد و راهبری کند.

منبع/ ایرنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.