نائب رئیس مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا: پیام گام دوم انقلاب نباید به فراموشی سپرده شود

به گزارش عصر آزادی آنلاین، نائب رئیس مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا و عضو کارگروه سیاسی سپاه عاشورا اعلام کرد: بر همگان فرض است که بیانیه گام دوم انقلاب را بعنوان متنی راهبردی و مانیفست انقلاب اسلامی در مسیر پیشرو مورد توجه نظری و عملی قرار دهند و این مهم نباید به آفت فراموشی سپرده شود.
بیوک رئیسی در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب گفت: خداوند متعال در عصر حاضر نعمت بزرگی به جامعه بشری هدیه کرده و آن رهبر فرزانه انقلاب است که نه تنها دغدغه کشور، بلکه دغدغه جهانی کردن انقلاب را داشته و پیامهای موردی ایشان به جامعه جهانی مدل حکومتی اسلامی و اخلاقی را ترسیم می کند.
وی پیام حضرت آقا در بیانیه گام دوم انقلاب را در سطوح سه گانه تبیین و خوانش متنی، چگونگی و راهکارهای تحقق سازی بیانیه و الزامات و ضرورت های کاری بیانیه دانست که مورد مطالبه رهبری انقلاب اسلامی است.
رئیسی به روایت آیت الله شب زنده دار در خصوص بیانیه از طرف رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: حضرت آقا انتظار دارند که در خصوص این بیانیه، نخبگان وصاحبان اندیشه، بیشتر کار کنند.
عضو کارگروه سیاسی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب برای نیروهای انقلاب هم نقش طریقیت و هم موضوعیت دارد.
وی چرائی صدور بیانیه گام دوم انقلاب را گمان باطل دشمنان دانست که فکر باطل در سر می پروراندند و حیات انقلاب را مخدوش میدیدند و این در حالی بود که دوستان سراسر جهان امیدوارانه انقلاب را در گذر از چالشها و بدست آوردن پیشرفتهای خیره کننده همواره سربلند میدیدند.
رئیسی ادامه داد: لذا حضرت آقا آغاز دهه پنجم حیات انقلاب را در ۲۲ بهمن سال ۹۷ با صدور بیانه گام دوم انقلاب برای ادامه این راه و روش (چهل سال گذشته) را به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته پرداختند و توصیه های اساسی به منظور جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ ارائه فرمودند.
وی با بیان اینکه بیانه از لحاظ محتوا و قابلیت اجرائی، آن قدر پرمحتوا و گره گشاست که نشان از عمق دوراندیشی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب را می رساند گفت: در واقع بیانیه گام دوم انقلاب، مطلعی جدید خطاب به ملت ایران بویژه جوانان، همانند منشوری برای دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است.
نائب رئیس مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا، بیانیه گام دوم انقلاب را فصل جدید در حیات جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا له الفدا) هست نزدیک خواهد کرد.
رئیسی در دفاع از نظریه های نظام انقلابی گفت: انقلاب اسلامی همچون پدیده ای زنده و با اراده همواره دارای انعطاف و اماده تصحیح خطاهای خویش است اما تجدید نظر پذیر و اهل انفعال نیست، بلکه مطابق فرمایش مقام معظم رهبری از نظریه های نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.

▪️پروژه محوری در مدیریت اجرایی از دل برنامه های اجرائی، مناسب ترین روش است

رئیس کارگروه اقتصادی و زیربنایی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا در بخش دیگری از این گفتگو به اهمیت پروژه ها در تحقق برنامه‌ها و سیاست‌های بلند مدت و یا به عبارتی اهمیت تعریف پروژه ها در دل برنامه‌ها گفت: اصولاً تدوین یک برنامه یا تصمیم به انجام کاری به خودی خود نمی تواند به انجام امری منجر شود مگر آنکه آن را به مرحله اجرا در آوریم.
رئیسی در خصوص فرق طرح و پروژه در امورات اجرایی گفت: پروژه ها عموماً نسبت به واژه برنامه برای فعالیت های مجزا تر و یا محدودتر به کار می‌رود که شامل یک فعالیت یا مجموعه‌ای از فعالیت‌های تعریف شده نسبت به برنامه است و دارای هویت فیزیکی با موقعیت جغرافیایی خاص می باشد.
رئیس کارگروه اقتصادی و امور زیربنایی سپاه عاشورا پروژه محوری را راه نجات کشور از دل برنامه دانست و گفت: فرض کنید سیاست یک کشور افزایش تولیدات مواد غذایی داخلی در طول ۵ سال آینده برای کاهش واردات مواد غذایی باشد اولاً باید تعداد جمعیت در ۵ سال آینده تعیین شود، همچنین مقدار غذای لازم برای این تعداد محاسبه و مقدار مواد غذایی که باید تولید نماید تا واردات مواد غذایی را متوقف سازند نیز معین گردد و افزایش تولید را با افزایش جمعیت منطبق و همگام سازد که اینها خود عواملی هستند در سیاستگذاری برای اجرای یک پروژه موفق.
وی افزود: مورد بعدی اینکه، امکانات موجود کشور باید برای افزایش تولید لازم به دقت بررسی شود که برای این منظور اطلاعاتی نظیر سطح زیر کشت فعلی، تنوع مواد غذایی، وجود زمینه‌های مناسب برای کشت، میزان تولید فعلی، متوسط بازده محصول، امکان افزایش بازدهی محصول، میزان منابع موجود اعم از آب، نیروی کار و غیره لازم و ضروری است.
رئیسی پروژه‌های توسعه را در دو حوزه تولیدی و غیره تولیدی دانست و گفت: برای شناسایی پروژه‌ها باید به مناطق مورد هدف رفت مثلاً در پروژه های روستایی باید به مناطق روستایی رفت و بررسی‌های لازم را انجام داد، مردم را سامان دهی و تشویقشان نمود و پیشنهادات مناسبی را مطرح نمود.
رئیس کارگروه اقتصادی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا در ادامه گفت: مهمترین اهداف در شناسایی پروژه ها، درک شرایط موجود، پی بردن به مسائل و مشکلات، تعیین توانمندی ها، پی بردن به استعدادها یا آنکه مردم قادر به انجام آن هستند، تعیین فعالیت هایی که می توان برای بهبود شرایط موجود انجام داد و در انتها تعیین چگونگی انجام فعالیت‌ها را نام برد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.