رئیس کمیسیون بانک، مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق تبریز تاکید کرد؛

ضرورت تبیین قوانین به نمایندگان هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی

عصرآزادی آنلاین/ سرویس اقتصادی: رئیس کمیسیون بانک، مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی تبریز بر لزوم تبیین قوانین به نمایندگان هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی تاکید کرد.

مهدی امینی در جلسه کمیسیون بانک، مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق تبریز که با حضور حسن تیموری غرب مدیر دادرسی مالیاتی آذربایجان شرقی، غلامرضا شریفی مشاور کمیسیون و نمایندگان اتاق تبریز در هیئت‌ های حل اختلاف مالیاتی استان برگزار شد گفت: متاسفانه در مواردی شاهد صدور رأی‌‌هایی هستیم که پس از پیگیری مجدد، تا حد زیادی شکسته شده‌ اند که این امر نشانگر کوتاهی یا کم‌ کاریِ برخی اعضای هیئت های حل اختلاف یا عدم اِشراف کامل به قوانین است.
وی افزود: نمایندگان اتاق در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، به‌ نوعی نماینده کارفرمایان و افراد معتمد آنها به‌ شمار می‌ روند، بنابراین باید دارای توانمندی بالایی در حمایت از حقوق قانونی کارفرماها باشند.
رئیس کمیسیون بانک، مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق تبریز، بخش عمده‌ ای از مشکلات این حوزه را ناشی از تعدد بخشنامه‌ها دانست و اضافه کرد: این کمیسیون، آموزش نمایندگان در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی و تبیین قوانین را در اولویت کاری خود قرار داده است و با بهره‌ گیری از حضور آقای شریفی، مشاور کمیسیون که اِشرافیت کامل به تمام قوانین این حوزه دارد در تلاش است تا با برگزاری جلسات منظم کمیته آموزشی، راهگشای امور باشد.

امینی همچنین از اهتمام این کمیسیون بر حل مشکل اخذ مالیات از اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که از نظر قانونی عملا معاف از پرداخت مالیات هستند خبر داد اما در عین حال، خواستار ایجاد توازن بین پرونده‌های ارسالی بین اعضای هیئت تشخیص و همچنین اختصاص مکانی مناسب برای اعضای هیئت شد.
مدیر دادرسی مالیاتی آذربایجان شرقی نیز ضمن تاکید بر لزوم توانمندی نمایندگان بند ۳ ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم (نماینده مؤدی در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی) گفت: در صورتی که نماینده بند ۳ در هیئت در اقلیت قرار گیرد حتماً باید نسبت به نگارش نظریه خود در برگه رسیدگی همراه با امضا، اقدام کند چرا که نظر نماینده بند ۳ در مراحل بعدی رسیدگی‌های پرونده مالیاتی می‌ تواند سرنوشت‌ساز باشد.
حسن تیموری غرب با اشاره به راه‌ اندازی سامانه جدید هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی افزود: در سامانه جدید در صورتی که مؤدی در مرحله اعتراض، تشکل تخصصی خود را جهت انتخاب نماینده بند ۳ انتخاب نکند، سیستم به‌ صورت راندوم، نماینده‌ ای را از بین تشکل ها انتخاب می‌کند که این امر موجب می‌شود نماینده بند ۳ نماینده تخصصی صنف یا صنعت مؤدی نباشد و ما در حال پیگیری رفع این مشکل هستیم.
شایان ذکر است در ادامه این جلسه، شریفی مشاور کمیسیون به تشریح برخی قوانین و بخشنامه‌ها در امور مالیاتی پرداخت.
همچنین در حاشیه این جلسه، حکم عضو جدید محمد عیسی زاده به عنوان عضو جدید این کمیسیون از طرف رئیس کمیسیون به وی اعطاء گردید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.