اهم مباحث جذاب نشست علنی شماره ۲۷۹ پارلمان شهری تبریز به روایت "عصرآزادی"

ترافیک تبریز دادِ شورا را هم درآورد

عصرآزادی آنلاین/ شهرام صادق زاده
دویست و هفتاد و نُهمین جلسه علنی شورای ششم شهر تبریز که فعالیت آن تا فروردین ماه سال آینده تداوم خواهد داشت روز ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۴ به ریاست غلامرضا احمدی و با حضور اعضای شورا، مدیران شهری و شهردار تبریز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد.
در نشست این هفته، اعضای شورا قرار بود از قهرمانان جهانی والیبال و نفر برتر کنکور سراسری در صحن علنی تجلیل به عمل آورند که آیلین رزمی بهنامی ۱۸ ساله که در کنکور سراسری ۱۴۰۴ رتبه نهم را در گروه آزمایشی علوم تجربی کسب کرده بود به دلیل مشغله کاری نتوانست در صحن شورا حاضر شود اما پویا آریاخواه و مرتضی نریمان، دو ستاره تبریزی تیم ملی والیبال جوانان ایران که موفق به کسب عنوان قهرمانی در رقابت‌های مسابقات جهانی جوانان شده‌اند مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفتند.
لایحه شهرداری تبریز در خصوص تجویز مشارکت در قالب مساعدت مالی ۳۰ میلیارد تومانی برای تکمیل بخشی از نواقصات و تامین استاندارهای لازم استادیوم یادگار امام تبریز برای برگزاری دیدار تیم فوتبال تراکتور با تیم الوحده امارت در ۷ مهر سال جاری به تصویب شورانشینان شهر تبریز رسید.
رئیس شورای شهر تبریز در بخشی از نشست این هفته و در اظهاراتی جالب توجه تاکید کرد که شهرداری در کنار روگذر، مجوز احداث کلینیک طبقاتی می‌دهد و علیرغم اینکه چندین بار در این خصوص با شهردار منطقه صحبت کرده‌ام اما او اعلام کرده گفته‌ایم دو طبقه پارکینگ اضافه احداث کنند در حالی که خودِ تردد به این پارکینگ‌ها نیز عامل ترافیک در اینگونه مناطق خواهد بود؛ موضوع مهمی که معلوم می‌شود در بالاترین سطوح مدیریتی نیز توجهی به آن نمی‌شود…
قرار نیست ما بگوییم پاداش چه کسانی مانده است!
عضو ادوار شورای شهر تبریز گفت: چهار ماه و ۱۰ روز از روز کارگر سپری می‌شود؛ معلوم نیست پاداش روز کارگر کجاها پرداخت شده و کجاها نشده است؛ یک CD ارائه شده، که برخی جاهای آن گویا نیست. در مواردی که تولید نارضایتی می‌کند باید دقت نظر بیشتری داشت.
محمدحسن اسوتچی در تایم تذکر خود افزود: در ورزش بدنسازی که پیش‌تر پرورش‌اندام گفته می‌شد، مثلاً یک نفر وقتی روی یک‌ پای خود بیشتر از پای دیگر کار می‌کرد، به شکل کج‌ و معوجی دیده می‌شد؛ حالا نیز با عدم‌ نظارت شورا و بی‌توجهی شهردار، چنین شرایطی داریم و برای مثال مانده مرخصی‌های کارگران پرداخت نشده است.
وی با بیان این‌که از اواخر اسفندماه سال گذشته تا به امروز که حدود ۵ ماه است این مانده مرخصی‌ها پرداخت نشده‌اند یادآور شد: وقتی کارگر حق خود را مطالبه می‌کند، مدیران یکی از شرکت‌ها می‌گویند که شهرداری ۵۰ میلیارد تومان بدهی به ما دارد؛ وقتی گفته می‌شود ۱۰۳ درصد از بودجه تحقق یافته است، باید چنین مسائلی نیز حل شده باشند؛ هزینه مانده مرخصی کارگران ۱۳ میلیارد است که می‌توان به آسانی پرداخت کرد تا چنین مسائل چرکینی از طرف شهرداری دیده نشود.
اسوتچی اضافه کرد: در کارخانه آسفالت طبق پیگیری که از امور مالی داشتم تا دو هفته پیش، تشویقی روز کارگر آنان پرداخت نشده بود و وقتی پیگیر شدم، گفتند که لیست تهیه کرد‌ه‌ایم تا پرداخت شود؛ خُب! ۴ ماه گذشته، پس کِی پرداخت می‌شود؟ قرار نیست ما بگوییم پاداش چه کسانی مانده است، شما پیگیری کنید که کجا داده یا نداده است!

اوباش مجازی خدمات شهرداری و شورا را هدف قرار داده‌اند

یک عضو شورای شهر تبریز با اشاره به تهدیدهای امنیتی و روانی اخیر علیه شهرداران مناطق، خواستار ورود فوری هیئت رئیسه شورا و همکاری دستگاه‌های امنیتی برای تضمین امنیت و حمایت از مدیران شهری شد و گفت: بدون امنیت روانی، شهرداران قادر به انجام وظایف خود نخواهند بود.
علی راستی افزود: اخیراً دو تن از شهرداران مناطق تبریز با اعضای شورا تماس گرفته‌ و اعلام کرده‌اند که به دلیل تهدیدهایی که از سوی برخی افراد سودجو در محلات شهر متوجه آنها شده، دچار مشکل امنیت روانی شده‌اند.
وی اضافه کرد: شهرداری در این موارد اقدامات قانونی مانند جمع‌آوری دکه‌ها به درخواست اهالی را انجام می‌دهد اما افراد معترض پیام‌هایی با بار حقوقی به شهرداران مناطق ارسال می‌کنند که این موضوع بسیار جدی است.
راستی با اشاره به اینکه باید نهادی مسئول رسیدگی به اینگونه مسائل باشد تا از شهرداران حمایت شود تاکید کرد: برخی افراد به عنوان اوباش مجازی فعالیت می‌کنند و تمام خدمات شهرداری و اعضای شورا را هدف قرار داده‌اند و انتظار داریم قانون، پاسخ مناسبی به این قبیل رفتارها بدهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم از وعده‌های بی‌ثمر و مشاجرات اعضای شورا خسته شده‌اند و برخی مدیران و شهرداران نگران امنیت خود هستند، بنابراین درخواست می‌کنیم ریاست شورا و شهردار تبریز این موضوع را به صورت جدی با دادستان تبریز و سازمان‌های امنیتی استان مطرح کنند تا شرایط بهبود یابد و شهرداران بتوانند بدون دغدغه به خدمات‌رسانی ادامه دهند.
کُلی از توقعات معضل ترافیک معابر شهری انباشت شده است
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای ششم شهر تبریز در نطق میان دستور خود تاکید کرد که ستاد معاونت حمل و نقل ترافیک به عنوان مغز متفکر طراحی ترافیک شهر تبریز از وضعیت خوبی برخوردار نیست و در آشفتگی به سر می‌برد.
روح‌الله رشیدی نورپردازی‌های انجام شده سطح شهر را ساده و کم‌خرج و موجب زیبایی دانست و گفت: برای تعیین تکلیف کاربری سوله‌های ارتش از ابتدای فعالیت شورای ششم تاکید می‌شود اما توجه نمی‌شود؛ سوله ای که به عنوان شهربازی مسقف مورد بهره‌برداری قرار گرفته، می‌توانست بیشتر از آن در آن محدوده و محیط بهره‌ بدهد و چون پاخور نیست باعث ایجاد مشکلات امنیتی و اخلاقی می‌شود.
وی افزود: شیشه‌ها اکثر سوله‌ها شکسته و به آن صورت رها شده؛ مثلاً تصویب شد یکی از سوله‌ها به پارک علم و فناوری داده شده که با تغییرات جزئی همان‌طور بلااستفاده مانده است درحالی که سر اعطای آن کلی کش و قوس شد و خوشبختانه شورا آن زمان تدبیری کرد و همه سوله‌ها را نداد زیرا همان یک سوله را هم نتوانسته‌اند به بهره‌برداری برسانند.
رشیدی با تاکید بر این‌که کل مباحث مربوط به ترافیک و آلودگی هوا از خرید اتوبوس شروع می‌شود یادآور شد: کارنامه شورای ششم در این موضوع خوب بود ولی سرعت روند کند شده و باید از برخی پروژه‌های غیرضروری کم کرده و اتوبوس بخریم چراکه نخریم هر سیاستی در حوزه ترافیک طراحی کنیم باد هوا است.
این عضو شورای شهر تبریز عنوان کرد: ناچاریم بگوییم کلی توقعات موضوع ترافیک انباشت شده است؛ همه نیز از آزاردهندگی آن گلایه دارند؛ بعضاً محورهای آسفالت‌ریزی را اطلاع‌رسانی کرده و زمان مناسب انجام دهیم؛ مغز متفکر طراحی ترافیکی شهر که ستاد معاونت حمل و نقل ترافیک وضعیت خوبی ندارد و آشفتگی وجود دارد.
ارسال یک پاسخ