نایب قهرمانی تیم تکواندو گلشن راز شبستر در لیگ تکواندو نونهالان شمال‌غرب کشور

تیم تکواندو گلشن راز شبستر در لیگ تکواندو نونهالان شمال‌غرب کشور به مقام نایب قهرمانی دست یافت.
عصرآزادی آنلاين: تیم تکواندوی نونهالان گلشن راز شبستر با نمایشی عالی و با اختلاف ناچیز موفق شد عنوان نایب قهرمانی نوزدهمین دوره لیگ نونهالان شمال‌غرب کشور را به نام خود ثبت کند.
در مرحله دوم و نهایی این رقابت‌ها که با حضور برترین‌های شمال غرب کشورو ۸ تیم در سیاهکل گیلان برگزار شد، ورزشکاران این تیم با کسب ۲مدال طلا و ۳  نقره و ۸  برنز عملکردی بی‌نظیر از خود به جای گذاشتند و با اختلاف خیلی کم، بعدازتیم زنجان در جایگاه دوم جدول رده‌بندی قرار گرفته و جواز حضور در مرحله نهایی را بدست آورد.
این موفقیت تکواندوکاران شبستر حاصل تلاش و برنامه‌ریزی دقیق هیئت تکواندو شهرستان، مدیریت باشگاه گلشنراز و‌  کادر فنی تیم است که با هدایت:
  صابرحسین زاده (سرمربی)
عبدالرسول شریفی(سرپرست)
اسماعیل عباسی و چنگیز عبدی(مربیان)
اصغر حسین زاده(مدیرفنی)
محدعلیزاده(مالک و مدیرعامل باشگاه)
توانستند تیمی قوی، مصمم و با انگیزه را راهی میدان کنند و بعد از قهرمانی در دور اول، در دور دوم مقام نایب قهرمانی این مسابقات را کسب نمودند.
ارسال یک پاسخ