مربی تیم فوتبال تراکتور گفت: هدفمان کسب سه امتیاز بود و اکنون روی لیگ داخلی تمرکز میکنیم.
عصرآزادی آنلاین: مهرداد خانبان، مربی تیم، در نشست خبری پس از بازی با الغرافه قطر اظهار داشت: به مربی جدید تیم آقای ربیعی خوشآمد میگویم. قبل از هر چیز دلم میخواهد از آقای دراگان اسکوچیچ تشکر کنم. او با تعهد و اشتیاق کامل کار کرد و اعتبار فنی این مسابقه متعلق به اوست. متأسفم که دیگر در فوتبال ایران حضور ندارد. اسکوچیچ از نظر فنی موفقیتهای زیادی در فوتبال ایران کسب کرد.
وی افزود: او فراتر از جامها و نتایجی که به دست آورد، چیزهای زیادی به فوتبال ایران اضافه کرد. از رفتنش ناراحت هستم و جای او در فوتبال ایران خالی میماند.
خانبان ادامه داد: امروز با کسب سه امتیاز، جایگاه سوم را تثبیت کردیم. همانطور که گفته بودم هدف ما کسب سه امتیاز بود و اکنون باید روی لیگ داخلی و سپس، مرحله بعدی لیگ نخبگان تمرکز کنیم.