استاندار آذربایجان‌شرقی در واکنش به برخی مکاتبات، اظهارنظرها و شایعات منتشره در فضای مجازی اعلام کرد:

تردد خودروهای پلاک ارس هم‌چنان در محدوده‌های مورد تفاهم آزاد است

به‌دنبال تفاهم استانداران شمال و شمال‌غرب در خصوص آزادی تردّد خودروهای پلاک مناطق آزاد و در پی اعتراض شرکت ایران‌خودرو به این موضوع، برخی مکاتبات، اظهارنظرها و شایعاتی در تاریخ دوشنبه ۸ تیرماه مبنی بر محدودیّت تردّد این خودروها در فضای مجازی منتشر شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی در واکنش به این موضوع اظهار داشت: تردّد این خودروها طبق روال سابق هم‌چنان ادامه دارد.

بهرام سرمست روز نهم تیرماه، در اعتراض به مکاتبات و اخبار منتشر شده در فضای مجازی، ضمن تشکیل جلسات جداگانه در حضور سرپرست دبیرخانه‌ی شورای عالی مناطق آزاد و هم‌چنین دبیرکل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مذاکرات تلفنی با مسئولین مربوطه در نهاد ریاست جمهوری و معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری، با ارائه اسناد، ادله و مستندات حقوقی، خواستار تجدید نظر و اصلاح مکاتبات انجام‌یافته شد.

در پی پیگیری‌ها و رایزنی‌های استاندار آذربایجان‌شرقی، مسئولین مربوطه قول مساعد دادند که اسناد و مکاتبات ارائه شده توسط استاندار، در دولت و مراجع ذیصلاح مطرح و تصمیم جامع و مبتنی بر اصول حقوقی، با در نظر گرفتن آثار مفید و تبعات ناشی از این تصمیم در ابعاد مختلف حقوقی، اجتماعی، اقتصادی و امنیّتی اتّخاذ خواهد شد.

ارسال یک پاسخ