حذف امضای طلایی و راه اندازی سامانه جامع هوشمند زمینه ساز رفع فساد در تعاونی های مسکن

به گزارش  عصر آزادی آنلاین، معاون امور تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با قرار گرفتن تعاونی‌های مسکن جدید در ذیل سامانه جامع و هوشمند و  شفاف‌سازی در تعاونی‌های مسکن زمینه فساد و امضای طلایی از بین رفته است، گفت: مسکن مهر تا کنون ۹۱ درصد به بهره‌برداری رسیده و تا پایان سال بقیه واحدها تحویل می‌شود.
محمدجعفر کبیری در گفت‌وگویی خبری با بیان این مطلب که همه اعضای شرکت تعاونی می‌توانند بر هیأت عامل و مدیرعامل نظارت کنند و مدیر عامل هیچ کاری نمی‌کند، مگر اینکه همه اعضا آن را ببینند اظهار داشت: زمینه فساد و همچنین امضاهای طلایی در شرکت‌های تعاونی مسکن از بین رفته است چرا که  همه امضاها را خدمات دهنده و خدمات گیرنده و اعضای تعاونی می‌بینند و زمینه فساد وجود ندارد.
وی همچنین اظهار داشت: گزارش‌های بازرسی شرکت تعاونی در دسترس و مشاهده اعضای شرکت تعاونی قرار دارد و در سامانه کدال مربوط به بخش تعاونی که همان سامانه جامع اطلاعات تعاونی‌هاست، منتشر می‌شود و  قرار است همه شرکت‌های تعاونی اطلاعات موجود خود را در سامانه جامع تعاون بارگذاری کنند.
کبیری از بهره برداری  ۳۷ هزار طرح تعاونی با سرمایه‌گذاری بیش از سه هزار میلیارد تومان در هفته تعاون خبر داد و گفت:  اطلاعات جامع آن به مردم ارائه می‌شود.
به گفته وی، از ۷۴ هزار شرکت تعاونی مسکن مهر که دارای مشکل بودند، مشکل تعدادی از آنها حل شده و این رقم به ۱۴ هزار شرکت تعاونی کاهش یافته و همچنین ۷۴۰ هزار شرکت تعاونی در کشور تجمیع شده و مشکلات آنها رفع شده است و مجموع واحدهای مسکن مهر که در قالب تعاونی انجام می‌شود ۸۴۰ هزار واحد مسکونی مربوط به مسکن مهر است که در دولت احمدی‌نژاد فقط ۱۴درصد از این واحدها به بهره‌برداری رسیده بود و اکنون به ۹۱ درصد رسیده است و تا پایان سال جاری ۹ درصد باقیمانده مسکن مهر در قالب تعاونی‌ها به مردم ارائه می‌شود.
معاون امور تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: خط اعتباری با نرخ ترجیحی برای شرکت‌های تعاونی دانش بنیان بر اساس تفاهم نامه‌ای که با صندوق کارآفرینی امید بسته شده تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان برای شرکت‌‌های تعاونی زنان و توان یابان وگروه‌های هدف تا سقف هر شرکت تعاونی یک میلیارد تومان پرداخت می‌شود.
کبیری گفت:‌برای شرکت‌های تعاونی مسکن که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اما به خاطر افزایش قیمت مصالح و قیمت دلار نمی‌توانند پروژه‌های خود را به بهره‌برداری برسانند، قرار شد این شرکتهای تعاونی با اداره کل تعاون تماس بگیرند و از خط اعتباری که از طریق بانک توسعه تعاون در نظر گرفته شده استفاده کنند.
همچنین برای شرکت‌های تعاونی عمران شهری با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار شروع می‌کنیم و اگر این رقم تمام شود، اما پروژه به بهره‌برداری نرسد، باز هم خط اعتباری در نظر می‌گیریم و برای اتمام پروژه‌های تعاونی مسکن کمیته ویژه‌ای تشکیل شده است.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.