ضیافت استانبول در تهران

هفته غذاهای تورکی در ایران گرامی داشته شد؛

سفارت ترکیه در ایران همانند سایر نمایندگی های این کشور اقدام به برگزاری برنامه «هفته غذاهای تورکی» با هدف معرفی هر چه بیشتر و بهتر غذاهای سنتی کشور برگزار کرد.

 به گزارش عصر آزادی آنلاین، این برنامه در قالب «هفته غذاهای تورکی» که به همت رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و امینه اردوغان همسر وی و مشارکت وزارت فرهنگ و گردشگری و آژانس ترویج و توسعه گردشگری کشور از 21 تا 27 ماه می برگزار می‌شود، ترتیب داده شد.

در این برنامه دریا اورس سفیر ترکیه در ایران، لاله اورس همسر وی، مقامات وزارت امور خارجه ایران و سفرای سایر کشورها حضور یافتند.

لاله اورس در آغاز برنامه اظهار کرد: امروز قصد داریم از میهمانان‌مان با منتخبی از غذاهای مشهور کشورمان را که بخشی از فرهنگ هزاران ساله دوستی، برادری و همسفره بودن ماست پذیرایی کنیم.

وی ضمن تشکر از مدعوین افزود: هدف دیگر از برگزاری این رویداد، معرفی وجه سالم، بدون زباله و پایدار غذاهای سنتی ترکیه به ویژه در دوره‌ای که با مشکل ایمنی مواد غذایی ناشی از تغییرات آب و هوایی جهانی مواجه هستیم است.

همسر سفیر ترکیه در تهران خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه امسال کتاب «آشپزی ترکی با دستور پخت با قدمت صدساله» که نشان‌دهنده غنا و تنوع غذاهای ترکی از گذشته تا امروز است، را منتشر کرده و غذاهای امروز نیز از «منوی استانبول» این کتاب برگرفته شده است.

گفتنی است از میهمانان برنامه با سوپ ترخینه، خوراک مرغ چرکس، دلمه برگ با آلبالو و روغن زیتون، خوراک خونکار بغندی، برنج زعفرانی، شربت گلاب و شیرینی آشوره پذیرایی به عمل آمد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.