رئیس دانشگاه صنعتی سهند در مراسم ویژه از پژوهشگران و فناوران برتر تاکید کرد؛

باید دانشگاه‌ ها حکمت بنیان و تمدن ساز باشند

عصرآزادی آنلاین/ سرویس فرهنگی: به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در یک مراسم ویژه از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی سهند تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از سرآمدان علمی کشور، پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا، پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا، پژوهشگران برگزیده دانشگاه معرفی‌شده به جشنواره کشوری، فناوران برگزیده دانشگاه معرفی‌ شده به جشنواره کشوری، اعضای هیئت‌علمی فعال در زمینه ارتباط با جامعه و صنعت، پژوهشگران برگزیده دانشکده‌ ها، سرآمدهای پژوهشی دانشگاه، پژوهشگر جوان برگزیده، مؤلف برگزیده کتاب، نویسنده مقاله با بالاترین کیفیت علمی در سه سال اخیر، عضو هیئت‌ علمی با بیشترین همکاری مشترک بین‌المللی، شرکت دانش‌ بنیان برگزیده، واحد فناور برگزیده و فارغ‌ التحصیلان دکتری برگزیده دانشگاه قدردانی شد.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند، شاگردپروری، استادمحوری، اخلاق‌ مداری و برنامه محور بودن را شاخصه‌ های اصلی دانشگاه حکمت بنیان اعلام کرد و افزود: باید دانشگاه‌ ها حکمت بنیان و تمدن ساز باشند.
“اسماعیل فاتحی فر” با اشاره به اهمیت بهره‌ مندی صنایع از فناوری‌ ها، پژوهش‌های کاربردی و تحقیقات علمی دانشگاه‌ ها اظهار کرد: هم‌ اکنون سهم پژوهش از درآمد کشور بسیار کم است و بر اساس برنامه هفتم توسعه بایستی تلاش شود این سهم افزایش یابد.
وی از اساتید نیز خواست پژوهش‌ ها و تحقیقات انجام‌ یافته مسئله محور و کاربردی باشند، به طوری که ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و صنایع ایجاد شود.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند اضافه کرد: به‌ منظور تأمین نیروی متخصص در صنایع، با همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صنایع، دانشجویان توانمند در قالب بورسیه صنعتی جذب می‌ شوند.
فرماندار شهرستان اسکو نیز تحقیق و پژوهش را لازمه پیشرفت و توسعه هر کشور خواند و گفت: دانشگاه صنعتی سهند با اساتید، محققان و فناوران برجسته پتانسیل و ظرفیت لازم برای تجاری‌ سازی فناوری و به‌ کارگیری آن در مجموعه‌ های صنعتی را دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند نیز با اشاره به فعالیت پژوهشکده‌ های مواد پلیمری و نفت و گاز در دانشگاه گفت: هم‌اکنون ۲۷ مرکز تحقیقاتی، ۶۱ آزمایشگاه تحقیقاتی و ۴۱ شرکت دانش‌ بنیان و فناور در دانشگاه فعالیت می‌ کنند.
سیدعلیرضا طباطبایی نژاد با بیان اینکه قراردادهای انتقال فناوری و تفاهمنامه‌ های متعددی با سازمان‌ها و صنایع مختلف منعقد شده است، افزود: دهها طرح پژوهشی ملی و بین‌المللی توسط اساتید دانشگاه انجام‌ یافته است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.