افتخار دیگری برای برند تراکتورسازی و آذربایجان شرقی رقم خورد؛

تراکتورسازی پرچم دار گروه ماشین آلات و تجهیزات فلزی کشور

مصطفی وحیدزاده: برای نخستین بار تراکتورسازی جزو ۱۰۰ شرکت برتر در رتبه بندی شرکت های کشور انتخاب شد

عصرآزادی آنلاین/ سرویس اقتصادی: بیست و ششمین همایش رتبه بندی شرکت های برتر ایران با عنوان IMI100 روز دوم بهمن ماه توسط سازمان مدیریت صنعتی و با حضور وزیران صمت و اقتصاد در سالن همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در این مراسم گروه صنعتی تراکتورسازی ایران – تبریز به عنوان رتبه اول شرکت ماشین آلات و تجهیزات فلزی از نظر شاخص فروش معرفی و برای نخستین بار با رتبه ۸۶ جزو ۱۰۰ شرکت برتر در رتبه بندی شرکت های کشور انتخاب گردید.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران – تبریز در حاشیه این مراسم ضمن تبریک به تمام همکاران و مردم غیور آذربایجان شرقی گفت: تولید بیش از ۲۹ هزار دستگاه انواع تراکتور با رشد ۱۶ درصدی، تولید نزدیک به ۳۲ هزار دستگاه انواع موتور با افزایش ۱۳ درصدی و تولید حدود ۵۵ هزار تن قطعات ریخته بیش از ۱۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از اهم فعالیت های تراکتورسازی ایران در ۱۰ ماهه گذشته می باشد.
“مصطفی وحید زاده” با اشاره به تولید ۱۰ هزار انواع قطعات تراکتور و فروش ۶.۵ هزار میلیارد ریالی حاصل از آن که به ترتیب با رشد ۱۹ و ۹۴ درصدی همراه بود افزود: صادرات ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع تراکتور به ارزش ۳۲ میلیون دلار که این ارقام نیز در تعداد با رشد ۲۱ درصدی و در بحث ارز آوری با ۲۵ درصد رشد همراه بوده، طی ۱۰ ماهه گذشته در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران و ۱۲ شرکت اقماری آن به همت تک تک ۶ هزار نفر پرسنل غیور شاغل در آن اتفاق افتاده است.
وی تاکید کرد: تراکتورسازی از محل صادرات کل گروه و شرکتهای اقماری خود بالغ بر ۴۲ میلیون دلار ارز عاید کشور کرده که این رقم نیز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۲ درصدی برخوردار بوده است.

وحیدزاده یادآور شد: تراکتورسازی یک برند ملی بود و مایه مباهات و افتخار برای همه ایرانیان می باشد که نه تنها نیاز کشاورزان داخلی به این محصول را تولید و تامین می نماید بلکه با حضور در بازارها و مزارع بیش از ۲۵ کشور دنیا علی رغم تحریم های موجود توان و قابلیت ها ایران و ایرانی را به نمایش گذاشته است.
گفتنی است این همایش سالانه و به منظور شکل گیری فضای رقابتی در حوزه اقتصاد صورت می پذیرد که بر اساس ۳۳ شاخص از جمله میزان فروش، سود آوری، صادرات، شاخص های بهره وری، تعداد کارکنان، نقدینگی، ارزش بازار و غیره شرکت های ایرانی شامل شرکت های دولتی و خصوصی و همچنین شرکت های بورسی و غیر بورسی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
گفته می شود سازمان مدیریت صنعتی با الهام از رسالت سازمانی خود و در جهت فراهم نمودن آمار و اطلاعات شفاف و مفید پیرامون بنگاه‌ های اقتصادی و ترسیم فضای روشن‌ تری از کسب و کار در فضاهای تخصصی و عمومی کشور از سال ۱۳۷۷ اقدام به این رتبه بندی می نماید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.