ابزارهای پزشکی در بیمارستان‌های آذربایجان شرقی فرسوده هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: فرسودگی تجهیزات پزشکی جزو مشکلات مهم بیمارستان‌های آذربایجان شرقی است.

به گزارش عصرآزادی آنلاین، آقای نقی پور گفت: با توجه به اینکه در سال‌های متمادی گذشته از تجهیزات و لوازم پزشکی و بیمارستانی به طور مداوم استفاده شده است مشمول مرور زمان شده و اغلب آن‌ها عمر مفید خود را طی کرده اند که این موضوع مشکلات محوری برای بخش سلامت استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های فوق هم اکنون به دوران فرسودگی خود نزدیک شده اند اظهار کرد: کمبود اعتبارات و منایع مالی به همراه بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز امکان هر گونه خرید‌های جدید و گران قیمت در اسرع وقت را سلب کرده است.

دکتر نقی پور با اشاره به نوسانات بسیار بالای قیمت انواع دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی طی چند سال اخیر یادآور شد: دستگاه ۴۰۰ میلیون تومانی چند سال اخیر هم اکنون باید به قیمت هفت تا هشت میلیارد تومان خریداری شود که این روند رشد قیمت‌ها با توجه به منابع بسیار محدود مالی دانشگاه، هر گونه اقدام برای جرید و نوسازی بیمارستان‌ها به لحاظ تجهیزاتی را غیرممکن کرده است.

به گفته وی در هفته‌های اخیر همه دستگاه‌های سی آرم بیمارستان شهدای تبریز به دلیل فرسودگی و اتمام طول عمر مفید خود، خراب شدند و به رغم تلاش‌های تیم مدیریتی و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و آمدن کارشناسان فنی از تهران، این مشکلات همچنان پابرجا است.

آقای نقی پور نوع انتشار اخبار مربوط به خرابی دستگاه‌های بیمارستان شهدا توسط رسانه‌ها را تا حدودی غیرواقعی دانست و یادآور شد: ما از اصحاب رسانه انتظار داریم تا با توجه به واقعیات موجود به درج و انتشار اخبار حوزه دانشگاه علوم پزشکی اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با وجود کمبود امکانات و منابع مالی تمامی تلاش خود را برای ارائه خدمات مناسب به مردم در حوزه سلامت به کار می‌بندد ادامه داد: تلاش برای برقراری عدالت اجتماعی یکی از وظایف اصلی و مهمترین برنامه دولت سیزدهم در بخش سلامت و بهداشت و درمان است که در این زمینه دانشگاه‌های علوم پزشکی نقش مهم و تاثیرگذاری دارند و در راستای برقراری عدالت در حوزه سلامت، برنامه‌هایی در مناطق محروم آذربایجان شرقی در دست اجرا داریم که مردم استان به تدریج نتایج این اقدامات را در ماه‌های آینده لمس می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید بر اساس امکانات، توانمندی ها، نوع خدمات و حجم انبوه مشتریان خود از اعتبارات ویژه برخوردار شود اظهار کرد: بدون تردید بودجه کنونی این دانشگاه پاشنه آشیل پیشرفت‌های علمی و درمانی و بخش سلامت استان است.

وی اجرای برخی سیاست‌های کاری برای کاهش هزینه‌های درمان، ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه درمان و خدمات ارائه شده و حرکت در مسیر انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی و مبتنی بر نیاز مردم را از جمله نتایج تغییرات ساختاری ایجاد شده در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد.

آقای نقی پور با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ارتباط نزدیک و فشرده با مردم از ارائه گزارش‌های عملکرد سه ماهه به آحاد مردم از طریق رسانه‌های گروهی و خبرگزاری‌ها خبر داد و افزود: در این زمینه به شدت نیازمند همکاری و تعامل نزدیک با جامعه خبری و رسانه‌های استان هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه‌های برتر کشور به شمار می‌رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارائه کرده است.

۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.