بانک صنعت و معدن با تكيه بر نيروي انسانيی متخصص در ايجاد شفافيت و افزايش سرعت و کیفیت خدمات، گامهاي موفقي برداشته است

از شش طرح فناورانه و زیرساختی بانک صنعت و معدن رونمایی شد

 عصر آزادی آنلاین بر اساس گزارش پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، بهره‌برداری از ۶ طرح فناورانه و زیرساختی بانک صنعت و معدن با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور و در راستای تلاش برای تحقق شعار تدبیر و امید برای جهش تولید به طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

در اين مراسم كه از طریق سیستم ویدئو کنفرانس روز دوشنبه چهارم اسفندماه در محل سالن همايشهاي اين بانك برگزار شد، ساختمان هاي جديد سرپرستي اين بانك در استانهاي كرمان و خراسان جنوبي و اسكله اختصاصي شركت بازرگاني خدمات بندري ايران به صورت ارتباط مجازي با مديران استاني اين بانك و مديرعامل شركت صنايع شيميايي ايران مورد افتتاح قرار گرفت و همچنين از سه محصول جديد اين بانك در حوزه فناوري اطلاعات و خدمات الكترونيكي بانكي رونمايي شد.
دكتر واعظي در حاشيه اين مراسم، ضمن ابراز خرسندي از دستاوردهاي بانك صنعت و معدن در دوران دولت تدبير و اميد اظهار داشت: در اين بانك شاهد يك تحول عظيم هستيم بطوريكه در تمام زمينه ها پيشگام است و با تمركزي كه بر روي توسعه بخش معدني بخصوص در دو استان كرمان و خراسان جنوبي كه امروز پروژه هاي ساختماني جديدي نيز براي افتتاح داشتند و استان بوشهر كه پروژه اسكله تخصصي شركت خدمات بندري آن مورد بهره برداري قرار گرفت، نقش مؤثري در استفاده از ظرفيت هاي اين استانها در رشد و توسعه همه جانبه كشور دارد.
دكتر واعظي تصريح كرد: ايجاد شفافيت و افزايش سرعت سيستم هاي اطلاعاتي و بانكداري و استفاده از تمام مزيت هايي كه قدرت خدمات دهي بانك ها را تقويت مي كند يك الزام است و بانك صنعت و معدن با تكيه بر نيروي انساني متخصص و ظرفيت هاي تجربي و علمي خود در اين مسير گام هاي موفقي برداشته است.
رييس دفتر رييس جمهور در ادامه تأكيد كرد: در شرايطي از اين طرح هاي مهم و پر اهميت رونمايي مي كنيم كه کشور سه سال بسیار سخت را گذراند که برای دولت، نظام، بخش خصوصی و بانک‌ها و از همه مهم تر مردم سال پر مشقتي بود؛ کسانی که این جنگ اقتصادی را برای کشورمان طراحی کردند، هدفشان سه ماهه بود تا با حجم زیاد فشار ظرف سه ماه مردم را در مقابل نظام و حکومت بسیج کنند.
سرپرست نهاد رياست جمهوري با اشاره به شكست رييس جمهور پيشين آمريكا در اتخاذ سياست خروج از برجام يادآور شد: دنيا فهميد كه در مورد ايران زبان زور كارايي ندارد و حتي امروز آمريكاييها درخواست دولت قبلي اين كشور براي بازگرداندن تحريم هاي شوراي امنيت را پس گرفتند و براي بازگشت به برجام و برداشتن تحريم ها تلاش مي كنند.
وي گفت: ما باید از مردم نجیب کشورمان تشکر و قدردانی کنیم که با این همه گرانی و نوساناتی که با تهدید و فشارها موجب افزایش قیمت ارز و به تبع آن قیمت کالاها شد، مقاومت کردند و اگر مقاومت مردم، تلاش بخش خصوصی، مسئولان و نظام نبود، اکنون به آینده امیدوار نبودیم.
واعظی ادامه داد: همه در از بین بردن سیاست‌های ترامپ نقش داشتند. اکنون همه خوشحال هستند که ترامپ حذف شده است و باید از ایران هم تشکر شود زیرا، در مقابل این فرد مقاومت کردیم و ایران مهم‌ترین سوژه ترامپ بود. حتی در زمانی که رای‌ها را در انتخابات آمریکا می‌شمارند هم در مبارزات انتخاباتی، ایران موضوع اصلی انتخاباتی و مهم در سیاست خارجی آن‌ها بود.
دكتر واعظي گفت: هر آنچه بود گذشت و امروز فشار حداکثری شکست خورده است و اکنون تحریم و جنگ اقتصادی روزها و هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند البته چه در آمریکا ترامپ برنده می‌شد و چه بایدن، باید سیاست خود را نسبت به ایران تغییر می‌دادند. روز شنبه وزیر امور خارجه آمریکا گفت فشار حداکثری تمام شده و زبان تحریم دیگر اثر ندارد.
دكتر واعظی تصريح كرد: دولت جدید آمریکا تمدید تحریم‌ها را پس گرفت که برای ایران اقدام مهمي است و شرایط امروز ایران با چند ماه قبل کاملا متفاوت شده است. من مطمئن هستم که مسیری که داریم می‌رویم ممکن است گرفتاری‌هايی داشته باشد اما هدف گذاری ما این است که تحریم‌های برجامی به اضافه ۱۶۰۰ تحریمی که ترامپ در چهار سال ریاست جمهوری خود بر ایران اعمال کرده بود، برداشته شود که من خوشبین هستم که این اتفاق می‌افتد.
وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال مذاکره است و ما چارچوبی برای این امر تعیین کرده‌ایم، بیان کرد: در برجام براساس تعهدات پای تعهدات خود ایستادیم درحالیکه با نقض تعهد از سوی آمریکا تعهدات خود را کاهش دادیم اما پای تعهدات خود ایستادیم. امروز می‌توانیم از برجام برای برداشت همه تحريم ها استفاده کنیم. در سال ۱۴۰۰ شرایط بسیار متفاوت از امسال است به گونه‌ای که روابط خارجی، صادرات، روابط بانکی و تجاری تغییر خواهد کرد البته نظام ما دشمنانی هم دارد تا نگذارند آمریکا به برجام برگردد و ديديم در این یک هفته گذشته هم در داخل کشور و هم رسانه‌های خارجی چه قدر تبلیغ کردند که پنجم اسفند روزی است که عملا برجام به هم می‌خورد.
رئیس دفتر رییس جمهور گفت: روز گذشته با مدیر کل آژانس اتمی در ایران مذاکرات بسیار خوبی داشتیم و در نتیجه ما به فرمولی رسیدیم که قانون مجلس محترم شمرده شود و اجرا شود. نظارت‌های آن‌ها بر اساس پادمان باشد. ما از ابتدا گفته‌ایم که به هیچ وجه دنبال فعالیت‌های مخفی در ساخت سلاح‌های هسته‌ای نیستیم، ولی این حق را برای خود قائل هستیم تا از فناوری‌های اتمی استفاده کنیم.
وی تأكيد كرد: موضع ما مشخص است و مکانیزم نظارت و شفافیت را قبول داریم به گونه‌ای که پروتکل الحاقی مربوط به مجلس است و اینکه به روش پادمان بتوانند نظارت کنند.
دكتر واعظی گفت: به نظر می‌رسد این توانایی در کشور ما است که با وجود سختی‌ها و مشکلات بزرگ راه حل پیدا کنیم. موضوع برداشتن تحریم یک بحث است و مسالهFATF یک بحث دیگر، FATF و دو لایحه‌ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود دارد، برای دولت بسیار مهم است و با تحریم‌ها نمی‌توانستیم با دنیا معامله کنیم، اما وقتی تحریم‌ها برداشته شود ما نمی‌توانیم خود تحریم داشته باشیم و مجمع تشخیص مصلحت نظام باید بتواند یک تصمیم درستی بگیرد تا فشار از بانک‌ها، بخش خصوصی و اقتصاد برداشته شود. اکنون اقتصاد کشور باید خود را برای شرایط دیگری آماده کند تا بتواند مثل سالهای ۹۵ و ۹۶ در صادردت و واردات با دنیا ارتباط برقرار کند.
وی با بیان اینکه دولت با پافشاری که بر بودجه داشت نگذاشت تا شاکله بودجه تغییر کند، ادامه داد: زیرا اگر شاکله آن بهم می‌خورد نمی‌توانستیم آن‌ را به مرحله اجرا برسانیم. بانک‌ها و بخش اقتصادی کشور باید برنامه ریزی کنند که اگر تحریم‌ها نباشد باید چه کار کنند و خودمان را برای شرایط جدید آماده کنیم.
سرپرست نهاد رياست جمهوري در پایان اعلام کرد: گزارش‌هایی که از بانک‌ها به ما می‌رسد بیانگر این است که خوب توانستند در شرایط سخت خود را وفق دهند و شرایط را مدیریت کنند. خوشبختانه امسال این پنجاه و دومین برنامه استانی است که با وجود محدودیت برگزاری سفرهای استانی برگزار کردیم. کرونا برای اقتصاد همه کشورها محدودیت ایجاد کرده است ولی ما با این وجود پروژه‌های زیادی را به بهره برداری رسانده‌ایم که نشان از همت بانک‌ها و بخش خصوصی دارد. همه دارند تلاش می‌کنند تا اقتصاد کشور روی پای خود بایستد و ما اگر دست به دست هم نمی‌دادیم امروز نمی‌توانستیم با افتخار در مقابل آمریکا حرف بزنیم و از پنجم اسفند ماه قانون مجلس اجرا می‌شود و ایران به پروتکل الحاقی از این زمان به بعد متعهد نخواهد بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.