مسأله تأمین و خودكفایی در تولید كاغذ از اولویت های اصلی بانک صنعت و معدن است

مديرعامل بانک صنعت و معدن در سفر به ا‌ستان خوزستان: مسأله تأمین و خودکفایی در تولید کاغذ را که مورد تأکید مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری می باشد به عنوان یکی از اولویت های اصلی بانک صنعت و معدن دنبال مي كنيم.

به گزارش عصرآزادی آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دكتر حسين مهری كه روز چهارشنبه هشتم ديماه به استان خوزستان سفر كرده بود، در ادامه بازديد از طرح هايی كه توسط اين بانک تأمين مالی شده، اظهار داشت: توليدکنندگان داخلی با چالش های متعددی روبه رو هستند که توليد در برخی واحدهای صنعتی را متوقف يا تعطيل کرده است؛ هدف ما اين است كه با هزينه كرد دقيق و بهينه منابع و اجرای راهبردهای کارآمد به حمايت از بخش توليد استمرار ببخشيم و اجازه ندهيم يک واحد توليدی فعال به دلايل مشكلات مالی و موانعی كه بر آن تحميل شده است، متوقف شود.

مديرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه سفر خود به استان خوزستان و بازديد از شركت های پارس كيميا كلر و كاغذ ديبای شوشتر كه با سرمايه و تسهيلات اين بانک در حال احداث و بهره برداری و توسعه هستند، بيان داشت: در استان خوزستان توسعه شرکت پارس، احیای واحد تولیدی دیبای شوشتر و تکمیل ظرفیت تولیدی آن و همچنین کاغذ سبز خوزستان که به صورت سندیکایی با مشارکت چند بانک دیگر مورد تأمین اعتبار قرار گرفته است، مواردی است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهوری مورد پیگیری و حمایت قرار داده ایم.

اين مدير ارشد بانكی گفت: کارخانه کاغذ پارس، که در گذشته وابسته به بانک صنعت و معدن بود، به بخش خصوصی واگذار شد اما همچنان این بانک از آن حمایت می‌کند و شرکت کاغذ کارون که به دیبای شوشتر تغییر نام داده و این بانک به بخش خصوصی واگذار کرده از شرکت‌های تولید کاغذ در خوزستان هستند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ادامه داد: شرکت دیگر کاغذسازی در خوزستان، شرکت کاغذ سبز خوزستان است که به صورت سندیکایی از چند بانک تامین اعتبار شده است.

وی گفت: امروز همراه تیم مدیریتی و تصمیم گیر به خوزستان سفر کردم تا برای پروژه های مربوط به این بانک در خوزستان، و بهبود روند پیشرفت آنها تصمیم گیری شود.

شركت پارس كيميا كلر در زمينه توليد اسيد كلريدريک، كلرمايع، سودپرک، سودمايع و آب ژاول فعاليت دارد و از اين بانک 210 ميليارد ريال تسهيلات ريالی و15 ميليون يورو تسهيلات ارزی دريافت نموده و برای 146 نفر به صورت مستقيم اشتغال ايجاد نموده است.

فاز اول شركت كاغذ ديبای شوشتر نيز پس از يک توقف30 ساله با تسهيلات 6 هزار ميليارد ريالی بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسيد، این شرکت از ضایعات نیشکر انواع کاغذ را تولید می کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.